logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Випуск бакалаврів заочної форми навчання

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті 28 лютого 2020 року відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів заочної форми навчання.

Бакалаврами стали 1303 випускники! Дев’ять студентів заочної форми показали високі показники у навчанні та отримали дипломи з відзнакою.

На факультеті міжнародної торгівлі та права цього року 182 випускники заочної форми навчання отримали дипломи бакалавра за спеціальностями «Економіка» спеціалізацією «Міжнародна економіка», «Міжнародні економічні відносини» спеціалізацією міжнародний бізнес», «Менеджмент» спеціалізацією «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Міжнародне право», «Право» спеціалізаціями «Фінансове право», «Правове забезпечення безпеки підприємницької діяльності», «Цивільне право і процес» та за напрями підготовки «Міжнародне право», «Правознавство» спеціалізацією «правове забезпечення безпеки підприємницької діяльності», «Менеджмент» спеціалізацією «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». Диплом з відзнакою отримали 5 студентів-юристів.

Диплом про вищу освіту отримали понад 480 бакалаврів заочної форми навчання на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу за спеціальностями «Туристичний менеджмент», «Готельний і ресторанний менеджмент», «Готельно-ресторанна справа», «Ресторанні технології» та «Туризм».

262 випускники факультету торгівлі та маркетингу стали бакалаврами за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціалізація «Товарознавство і комерційна логістика», «Журналістика» спеціалізація «Реклама і зв'язки з громадськістю», «Маркетинг», спеціалізація «Маркетинг». 

Отримали диплом бакалавра 195 здобувачів заочної форми навчання факультету фінансів та обліку: 106 студентів отримали диплом за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» спеціалізаціями «Державні фінанси» і «Банківська справа», а 89 студентів за спеціальністю 071 "Облік і оподаткування" спеціалізації "Облік і оподаткування" та "Фінансовий контроль".

На факультеті інформаційних технологій цього року 25  випускників заочної форми навчання отримали дипломи бакалавра за спеціальністю «Економіка» спеціалізацією «Економічна кібернетика» та 1 випускник заочної форми навчання отримав дипломи магістра з відзнакою за спеціальністю «Економіка» спеціалізацією «Економічна кібернетика».

На факультеті економіки, менеджменту та психології цього року 148 випускників заочної форми навчання отримали дипломи бакалавра за спеціальностями "Економіка", "Менеджмент" та "Публічне управління та адміністрування".

Вітаємо випускників із подоланням ще однієї важливої сходинки в житті, бажаємо здійснення всіх задумів і кар’єрного зростання у професійній діяльності! Запрошуємо продовжити навчання на магістерських програмах!

28.02.2020
433884
4493
остання редакція 04.03.2020
433884