logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Нові перспективи співпраці з Державною митною службою України

Загальна інформація

Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ) першим із закладів вищої освіти України з 1992 року розпочав підготовку фахівців на замовлення та у тісній співпраці зі спеціалістами Державної митної служби (Держмитслужби)  України, яка триває і донині.

10 вересня укладено договір про співробітництво між Київським національним торговельно-економічним університетом та Державною митною службою України.
Договір підписали від Київського національного торговельно-економічного університету – ректор  Мазаракі Анатолій Антонович, від Державної митної служби України – в.о. голови Павловський Андрій Віталійович.

Враховуючи величезний потенціал КНТЕУ та зважаючи на вагому роль Держмитслужби України в економічному розвитку держави, важливі завдання, що постають перед її спеціалістами, Університет ініціював розширення напрямів співпраці.
У КНТЕУ сформовані наукові школи, проводяться дослідження, пов’язані з вирішенням нагальних проблем митниць, здійснюється підготовка фахівців за освітніми програмами «Митна справа», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Міжнародне право», «Логістика», «Товарознавство та організація зовнішньої торгівлі», «Облік та оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Інженерія програмного забезпечення» та інші.
З 2020 року відкрито підготовку фахівців за унікальною та єдиною в Україні магістерською програмою Custom Affairs англійською мовою викладання.
Ціла плеяда випускників працює в митних органах України: центральному апараті, територіальних органах, наукових та експертних установах.

Підписання договору сприятиме подальшому розвитку партнерських відносин та конструктивному діалогу для розширення ефективної співпраці КНТЕУ та Держмитслужби у сфері підготовки кадрів для митних органів.

11.09.2020
43220
4880
остання редакція 21.09.2020
433884