logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Симбіоз практики, освіти і науки: візит студентів КНТЕУ на підприємство New Brew

Загальна інформація

На запрошення Групи Компаній «Нові Продукти» студенти факультету торгівлі та маркетингу освітніх програм «Товарознавство та комерційна логістика»  та «Категорійний менеджмент у ритейлі»  25 листопада стали учасниками захопливої подорожі у світ виробництва надпопулярного напою із багатовіковою історією – у світ пива на підприємство New Brew у м. Жашків.

Компанія «Нові Продукти» працює вже понад 18 років, є лідером у сегменті слабоалкогольних напоїв в Україні. А у 2020 році компанія відкрила нове підприємство з виробництва пивних напоїв – сучасний пивоварний завод New Brew, що сертифікований за міжнародними стандартами FSSC 22000.

Зацікавленість компанії у фахівцях, які мають знання у сфері формування товарних категорій продуктів, безпечності та якості товарів, логістики, послугувало тому, що студенти КНТЕУ стали першими відвідувачами підприємства у відповідному форматі.

Студенти мали можливість поспілкуватися з директором з виробництва, головним технологом,  начальником служби контролю безпечності та якості, головою Ліги харчових продуктів. Професіонали поділилися «секретами» управління та виробництва пива, перевагами запровадження системи управління безпечністю згідно міжнародних стандартів FSSC, окреслили основні проблеми сегменту ринку розливного пива, зокрема питання термінологічної та законодавчої неузгодженості у визначенні різних видів напоїв тощо.

Під час екскурсії студенти ознайомилися з технологічними процесами виробництва пива, формуванням асортименту продукції, системою контролю безпечності та якості. Для особистого ознайомлення з продукцією було організовано майстер-клас з дегустації пива.

Студенти запрошені для проходження виробничої практики, проведення моніторингу ринку та порівняльних тестувань продуктів, наукових досліджень інноваційних розробок.

Симбіоз практики, освіти і науки – єдиний шлях ефективного розвитку та гідного сприйняття викликів в реаліях сьогодення.

25.11.2021
433884
1367
остання редакція 01.12.2021
433884