logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Online-лекція Марини Смульсон

Загальна інформація

Для рекламістів, журналістів та психологів Державного торговельно-економічного університету за ініціативи кафедри журналістики та реклами та інформаційної підтримки Творчого рекламного обєднання студентів (ТРОС) було організовано зустріч-лекцію академіка НАПН України, докторки психологічних наук, професорки, головної наукової співробітниці лабораторії сучасних інформаційних технологій навчання Інституту психології імені Г.С.Костюка АПН України Смульсон Марини Лазарівни.

14 червня 2022 року на онлайн платформі ZOOM відбулась лекція, яку було присвячено темі «Інтелект і суб’єктність – психологічні ресурси дорослої людини». Віртуальними відвідувачами та запрошеними гостими стали здобувачі вищої освіти, викладачі Державного торговельно-економічного університету та НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського».

У рамках зустрічі обговорювалися інтелект та суб’єктність, ресурси метакогніцій, рекомендації щодо саморозвитку, навчання та сприйняття інформації. Марина Лазарівна надала неоціненні поради щодо дій у складних життєвих ситуаціях та ситуаціях невизначеності, воєнного часу, коли необхідно протистояти інформаційному тиску та неперевіреній інформації.

Під час обговорення піднімалися питання генерації креативних ідей у професійній діяльності рекламіста, обговорювалися способи розвитку інтелекту в дорослому та дитячому віці, терапевтичної дії творчості, боротьба зі стресами воєнної доби.

Особлива подяка завідуючій кафедри журналістики та реклами д-р. екон. наук Діані Файвішенко, організатору та модератору зустрічі к.філол.наук, старшому викладачу кафедри журналістики та реклами Шкурову Євгену, д-р.психол. наук, завідувачу кафедри психології Сергію Миронцю,  канд. екон. наук, доценту кафедри журналістики та реклами Ользі Юсуповій та Катерині Федоришиній. Подяка найкращим представникам студентства Діана Гохберг, Богдагу Кулинко, Катерині Гнатенко та Катерині Голік.

Чекаємо на нові лекції!

Згуртований ДТЕУ - разом ми сила!

Приєднуйся і дій!

   

13.06.2022
43630
2153
остання редакція 24.06.2022
43630