logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Урочистості з нагоди випуску магістрів заочної форми навчання

Загальна інформація

  28 січня 2016 року в Київському національному торговельно-економічному університеті  відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів заочної форми навчання факультету економіки, менеджменту та права, факультету товарознавства і торговельного підприємництва та факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.

            Дипломи про вищу освіту КНТЕУ отримали 354 магістри за 7 спеціальностями, 5 із них – з відзнакою. Дипломами переможців конкурсу випускних кваліфікаційних робіт нагороджено двох випускників факультету економіки, менеджменту і права та факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.

            Вітаючи випускників у цей урочистий день, ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі зазначив:«Сьогодні для всіх нас велике свято! Ви стали випускниками найкращого університету України. Цей випуск дійсно історичний, тому що у 2016 році виповнюється 70 років з того дня, як наш університет розпочав освітянську діяльність. Пам’ятайте наш університет та своїх вчителів. Нехай отримані дипломи сприятимуть Вашій успішній кар’єрі, гідному майбутньому та процвітанню нашої держави. Бажаю Вам щасливого життя та щасливої долі. Нехай всі Ваші сподівання й бажання здійсняться».

            Від імені викладацького складу випускників привітала доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри туризму та рекреації Тетяна Іванівна Ткаченко: «Дуже хочеться сказати – мить зупинись! Дійсно – запам’ятайте цю мить. Дозвольте привітати Вас із такою визначною й урочистою подією. Ми впевнені, що Ви – найкращі, адже озброєні знаннями Київського національного торговельно-економічного університету. Нехай отримані дипломи стануть тим активом, який дозволить реалізувати Вам найвищі професійні амбіції та людські мрії».

         Зі словами вдячності до колективу університету звернувся випускник факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, менеджер ресторану «Ла Каса дель Хабано» Олександр Приходько і побажав усім магістрам наснаги, успіхів та злетів у кар'єрі.

            Вітаємо всіх випускників із цим визначним днем! Бажаємо Вам гідно нести високе звання випускника Київського національного торговельно-економічного університету. 

28.01.2016
knteu
4390
остання редакція 01.06.2016
knteu