logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Перші творчі перемоги в новому році: Народний студентський камерний академічний хор КНТЕУ отримав Гран-прі

Загальна інформація

9 січня 2016 року в Полтаві відбувся Всеукраїнський різдвяний фестиваль-конкурс «Стежками Гоголя».

Конкурсанти представляли свої таланти у різних номінаціях: вокал, хореографія, оригінальний жанр, сценічний жанр, фольклорно-етнографічний та інструментальний жанр. Загальна кількість виконавців різних вікових категорій – 35.  

Запрошений організаторами вперше за свою творчу діяльність хор КНТЕУ брав участь у жанрі «Естрадний вокал», виконавши дві композиції – «Попурі зарубіжних хітів» та «Last Christmas». Студенти настільки вразили членів журі та організаторів, що ті вигукували «браво» після кожної композиції. Несподіванкою було й те, що голова журі Народний артист України, Заслужений діяч мистецтв України, голова ПОВ «Національна всеукраїнська музична спілка» Герман Юрченко наприкінці виступу виголосив промову, привітавши наш колектив і відзначивши високий європейський рівень, щирість виконання творів «від серця», артистизм, вокальні дані та зовнішню красу і грацію  кожного артиста.

Очікуючи результатів конкурсу, глядачі підходили до учасників хору КНТЕУ, дякували за чудові емоції та творчий підхід до виконання, цікавились досягненнями та репертуаром хору, діяльністю університету. 

Після конкурсу-огляду хор КНТЕУ відкрив гала-концерт композицією «Last Christmas»  – найкращим номером всього фестивалю! 
Під час оголошення результатів серед конкурсантів була досить напружена атмосфера. Назвавши  лауреатів ІІІ, ІІ і І ступенів та не почувши себе жодного разу, студенти були засмучені. Однак після тривалої інтриги під шалені оплески глядацького залу, хор КНТЕУ запросили на сцену і проголосили переможцем фестивалю! 

Студентів нагородили  Почесним Дипломом «Гран-прі»,  Дипломом у номінації «Спеціальний приз фестивалю» за вокальну і акторську майстерність та професійну підготовку та Сертифікатом на 200 євро для участі у міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Зірковий бриз», який відбудеться у Болгарії 12-19 червня 2016 року. Така блискуча перемога – прекрасний початок нового, ювілейного, року для учасників хору, адже в 2016-му колектив відзначатиме 10-річчя своєї творчої діяльності. 

Вітаємо наших переможців, бажаємо їм творчих та навчальних успіхів у новому році!

09.01.2016
adv
2560
остання редакція 01.06.2016
knteu