logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Збори правління громадської спілки «Український кулінарний союз»

Загальна інформація

20 січня 2016 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулися збори Правління громадської спілки «Український кулінарний союз».

Відповідно до порядку денного обговорювали питання звіту про результати діяльності громадської спілки «Український кулінарний союз» за 2015 р., плани на 2016 р. щодо організації кулінарних змагань в Україні та участі у міжнародних конкурсах з кулінарного і кондитерського мистецтва, внесення змін до структури місцевих осередків та структури Правління громадської спілки.

Зборами Правління громадської спілки «Український кулінарний союз» прийнято такі рішення:

  1. Затвердити звіт ревізійної комісії громадської спілки «Український кулінарний союз» за 2015 р.
  2. Затвердити звіт дирекції про результати діяльності громадської спілки «Український кулінарний союз» за 2015 р.
  3. Схвалити діяльність організаційного комітету Чемпіонату з кулінарного мистецтва серед юніорів Києва та Київської області, який відбудеться 5 квітня 2016 р. у Вищому комерційному училищі Київського національного торговельно-економічного університету. Рекомендувати провести кулінарні змагання чемпіонату відповідно до вимог Всесвітньої асоціації кулінарних союзів.
  4. Схвалити діяльність організаційного комітету Міжнародного чемпіонату з кулінарного і кондитерського мистецтва серед юніорів «BESTCookFEST Junior - 2016», який відбудеться 1–3 червня 2016 р. у м. Чернівці за ініціативою Буковинської гільдії шеф-кухарів (Буковинського місцевого осередку громадської спілки «Український кулінарний союз»).
  5. Ухвалити проект оновленої структури Правління громадської спілки «Український кулінарний союз», ввести посаду віце-президента громадської спілки, на яку за одноголосним рішенням Зборів обрано кандидатуру Радченко Людмили Олексіївни, директора Харківського торговельно-економічного коледжу. До оновленої структури Правління громадської спілки «Український кулінарний союз» включити таких представників:
  • Сушка Євгенія Анатолійовича – директора, засновника громадської організації «Західна Шеф Група», шеф-кухаря готелю «Цитадель інн»;
  • Степаняка Ореста Богдановича – директора компанії S-PROF;
  • Лосєву Галину Іванівну – співвласницю ТОВ «Трипілля»;
  • Чуницьку Любов Петрівну – головного технолога мережі ресторанів ТОВ «Фішка».
  1.  Схвалити ініціативу директора громадської спілки Ведмідь Н.І. щодо публічного інформування вітчизняної та світової спільноти про вихід колективних та індивідуальних членів зі складу Асоціації кулінарів України, яка дискредитувала себе внаслідок необ’єктивності, непрозорості та заангажованості суддівства кулінарних змагань, фактично призупинила свою діяльність на вітчизняному та міжнародному рівні.
  2. Публічно надати інформацію по результати діяльності громадської спілки «Український кулінарний союз» за 2015 рік.

Від імені дружнього колективу Київського національного торговельно-економічного університету бажаємо творчих успіхів і реалізації задуманих планів громадській спілці «Український кулінарний союз».

20.01.2016
adv
2476
остання редакція 01.06.2016
knteu