logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Диплом магістра КНТЕУ-2016 – початок успішної кар’єри

Загальна інформація

            27 січня 2016 року в Київському національному торговельно-економічному університеті  відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів денної форми навчання факультету економіки, менеджменту та права, факультету товарознавства і торговельного підприємництва, факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу і факультету фінансів та банківської справи.

            Дипломи про вищу освіту КНТЕУ отримали 399 магістрів за 17 спеціальностями, 65 із них – з відзнакою, 1 диплом іноземного зразка. Також було вручено 40 дипломів магістрам (8 – з відзнакою), які навчалися за англомовними магістерськими програмами за спеціальностями «Менеджмент організацій торгівлі», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Менеджмент туристичного бізнесу» та «Туризмознавство».

            Грамотами за особливі успіхи у навчанні, спорті та громадській діяльності ректор університету нагородив студентів-відмінників, переможців та призерів студентських олімпіад і всеукраїнських конкурсів наукових робіт.

            Вітаючи випускників у цей урочистий день, ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі зазначив: «Сьогодні Ви стали випускниками найкращого університету України. Цей випуск, уже 47-й, став для університету визначним. Адже Ви навчалися під час дії нового Закону України «Про вищу освіту». Це відобразилось у нових сучасних програмах викладання та практики. 40 дипломів отримали магістри за чотирма англомовними програмами. Нехай отримані дипломи забезпечать Вам гідне майбутнє та процвітання нашої держави. Бажаю Вам знайти своє місце в житті, успішної кар’єри та щасливої долі».

            Від імені професорсько-викладацького складу випускників привітав завідувач кафедри менеджменту, доктор економічних наук, професор Сергій Іванович Бай: «Ще вчора у Вас були екзамени, а сьогодні починається Ваш кар’єрний шлях. Бажаю Вам успіхів на цьому шляху. Будьте впевнені в собі. Непохитно вірте в свою мету, в свою країну».

           З теплими словами привітання від імені роботодавців до магістрів звернувся керівник управління туризму КМДА Антон Павлович Тараненко: «КНТЕУ є лідером у підготовці спеціалістів у сфері туризму. Бажаю Вам реалізувати себе, стати кращими представниками своєї професії».

            Магістр факультету товарознавства і торговельного підприємництва, голова РСС ФТТП Ірина Краснощок звернулася до викладачів та ректора зі словами глибокої вдячності, привітала всіх магістрів з гордим званням випускника КНТЕУ, побажала їм перемог та нових досягнень. Від імені випускників 2016 року вона вручила ректору пам’ятний подарунок – символічну залікову книжку з відмінними оцінками за всіма дисциплінами, серед яких «Мудрість», «Дипломатичність», «Витримка» та інші.

            Вітаємо всіх випускників із цим визначним днем! Бажаємо Вам гідно нести високе звання випускника Київського національного торговельно-економічного університету. 



          Повний фотоархів події незабаром шукайте на офіційній сторінці ВК

27.01.2016
adv
6601
остання редакція 01.06.2016
knteu