logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

День відкритих дверей у КНТЕУ: приємні враження та позитивні емоції

Загальна інформація

6 лютого 2016 року Київський національний торговельно-економічний університет гостинно відчинив свої двері для вступників та їх батьків. Захід відвідало понад 750 гостей, 350 з яких з різних куточків України: Житомирщини, Київщини, Волині, Черкащини та багатьох інших. Також на заході були присутні представники інших держав – Іспанії, Італії, Білорусії, Казахстану та ін.

Присутні отримали вичерпну інформацію про особливості вступної кампанії 2016 року; перелік спеціальностей, підготовка за якими здійснюється в КНТЕУ; перелік конкурсних предметів у сертифікаті ЗНО; документи необхідні для вступу; умови проживання та особливості навчального процесу, культурне дозвілля студентів тощо.

День відкритих дверей розпочався з виступу заступника відповідального секретаря приймальної комісії Мостики Костянтина Вікторовича, який тепло привітав гостей. Він зазначив, що навчання в КНТЕУ – це перший крок для побудови успішної кар’єри у майбутньому і здобуття престижної сучасної спеціальності, яка затребувана на сучасному ринку праці.

Свої факультети презентували безпосередньо декани: Гуляєва Наталія Миколаївна (факультет економіки, менеджменту і психології), Осика Віктор Анатолійович (факультет торгівлі та маркетингу), Харченко Олександр Анатолійович (факультет обліку, аудиту та інформаційних систем), Канєва Тетяна Володимирівна (факультет фінансів та банківської справи), Ведмідь Надія Іванівна (факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу). Факультет міжнародної торгівлі та права презентували завідувач кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права Гуржій Тарас Олександрович та завідувач кафедри міжнародної економіки Мельник Тетяна Миколаївна.

Цікавою та емоційною виявилася презентація ради студентського самоврядування, які розповіли про студентські осередки, що діють в університеті та перебіг цікавого, яскравого та насиченого студентського життя.

Директор Центру Європейської освіти Дупляк Тетяна Петрівна ознайомила присутніх з особливостями навчання студентів КНТЕУ за кордоном.

Абітурієнти, які мали бажання та ще не визначились з майбутнім фахом, пройшли тестування та мали змогу особисто поспілкуватися з директором Центру педагогічних та психологічних досліджень Ржевським Геннадієм Миколайовичем.

Для вступників та їх батьків викладачами кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Антюшко Д.П., Хробатенко О.В. проведені майстер-класи «Читаємо маркування» та «Порівняльні тестування соків».

Особливе зацікавлення у відвідувачів викликали екскурсії по університету, його аудиторіях, лабораторіях, бібліотеці, спортивних залах, гуртожитках, їдальнях. Завідувачі кафедр та викладачі особисто зустріли екскурсійні групи і ознайомили з роботою кафедр.

Для випускників Харківського торговельно-економічного коледжу, Торговельно-економічного коледжу (м. Київ), Вищого комерційного училища, Житомирського торговельно-економічного коледжу проведені індивідуальні екскурсії щодо особливостей навчання за ступеневою освітою.

За відгуками гостей, зустрічі були цікавими і корисними, вступники отримали багато вражень та позитивних емоцій. Адже День відкритих дверей в КНТЕУ – це можливість для майбутніх студентів познайомитись з університетом, поспілкуватись з деканами факультетів, завідувачами кафедр, викладачами, членами приймальної комісії та студентами, на власні очі побачити університет, до якого так жадають вступити.

Чекаємо на Вступі-2016!!! 

Наступний День відкритих дверей у КНТЕУ відбудеться 26 березня 2016 року.

05.02.2016
adv
3094
остання редакція 01.06.2016
42265