logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Студент КНТЕУ Лауреат Премії Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування

Загальна інформація

08 лютого 2016 року відбулось нагородження студента Київського національного торговельно-економічного університету Туника Олександра Миколайовича Лауреата Премії Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування.

Відповідно до Положення про Премію Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування, затвердженого рішенням Київської міської ради від 27.10.2005 № 256/3717, враховуючи клопотання Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації від 01.10.2015 № 102/03/38-9364, та з метою залучення молоді до розвитку місцевого самоврядування, морального і матеріального заохочення її кращих представників за досягнення значних результатів у вирішенні соціальних і правових питань Київська міська рада прийняла рішення № 29/29 від 17 грудня 2015 року:

  1. Присудити Премію Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування у 2015 році студенту Київського національного торговельно-економічного університету Тунику Олександру Миколайовичу.
  2. Вручити диплом Лауреата Премії Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування у 2015 році.

Олександр Туник є головою навчально-наукового сектору ради студентського самоврядування КНТЕУ, має активну громадську позицію, є постійним учасником відкритих громадських інтернет-обговорень, що проводяться владою м. Києва, Урядом та Верховною Радою України. Бере активну участь у науковому, громадському і культурному житті факультету та університету. Регулярно надсилає пропозиції щодо розвитку міста Києва до Київської міської державної адміністрації через КБУ «Контактний центр м. Києва 1551» та Урядовий контактний центр, є автором електронних петицій до Президента України, Верховної Ради України та Київської міської ради.

10.02.2016
adv
2576
остання редакція 01.06.2016
42265