logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Сучасний спортивний комплекс готовий до нових перемог

Загальна інформація

15 лютого 2016 року відбулося урочисте відкриття реконструйованого сучасного спортивного манежу. Відтепер студенти КНТЕУ зможуть довести не лише свої приголомшливі знання, а й чудову фізичну підготовку, досягаючи нових спортивних висот, змагаючись зі студентами інших університетів у новому спорткомплексі.

Відкриваючи захід, ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі зазначив: «Керівництво університету намагається створити всі умови для всебічного розвитку нашого студентства. Адже університет – це не лише наука та навчання, це творчість і, звичайно, великі спортивні досягнення. 2016 рік – це ювілейний рік для КНТЕУ, тож бажаю вам зустріти його новими успіхами та спортивними перемогами».

Анатолій Антонович пригадав гучні перемоги команди КНТЕУ «Меркурій» – чемпіона серед університетів України. Також ректор висловив щирі слова подяки тим, хто взяв участь у будівництві сучасного спортивного манежу, та нагородив їх грамотами за сумлінну працю та пам’ятними подарунками.

Почесний гість заходу Валентин Олександрович Зайчук, заступник голови Наглядової ради КНТЕУ, академік Національної академії педагогічних наук України, привітав студентство з відкриттям нового спортивного залу та висловив надію, що ця подія надасть спортсменам КНТЕУ наснаги до нових перемог.

Голова ради студентського самоврядування КНТЕУ Оксана Кузьменко від імені студентства подякувала керівництву за надсучасний спортивний комплекс та унікальну можливість, яку надає університет, для спортивного розвитку молоді та нових досягнень, що будуть лише примножуватися.

Ректор КНТЕУ урочисто перерізав символічну червону стрічку і дав старт святкуванню. Перед присутніми виступили Народний студентський камерний академічний хор КНТЕУ, збірна команда університету з аеробіки. Завершилося свято товариським баскетбольним матчем між збірною командою ФЕМП та збірною факультетів.

Реконструйований сучасний спортивний манеж — не перша та далеко не остання модернізація, що подарував Київський національний торговельно-економічний університет своїм студентам. Серед великої кількості змін слід відмітити стадіон зі штучним покриттям, будівництво нового гуртожитку на 550 місць, благоустрій території кампусу, реконструкцію головного входу, гуртожитків тощо.

15.02.2016
adv
3830
остання редакція 01.06.2016
42265