logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Європейська інтеграція в дії: університет відвідали високоповажні представники Грецької Республіки в Україні

Загальна інформація

23 лютого 2016 року КНТЕУ відвідали з візитом Надзвичайний та Повноважний Посол Грецької Республіки в Україні Вассіліс Пападопулос та Перший Радник, Консул Антоніос Пападопулос.

Безумовно цей візит був невипадковим, адже Київський національний торговельно-економічний університет та Грецію пов’язують давні відносини. Про це свідчать, зокрема, угоди про співробітництво нашого університету з десятком університетів та коледжів цієї середземноморської країни.

Має значення навіть не кількість угод – деякі з них потребують перезавантаження, а те, що вже майже 10 років студенти ФРГТБ проходять виробничу практику в найкращих готелях Греції. Кожного року на лазурові узбережжя відомих курортів Егейського та інших морів висаджується десант у понад 200 студентів як базового університету, так і регіональних підрозділів КНТЕУ.

Така практика сприяє здобуттю та вдосконаленню професійних навичок та поглибленню знань іноземних мов.

Тому зрозуміло, що Посол і Консул з особливою цікавістю знайомились з організацією навчального процесу саме на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, який направляє своїх студентів у Грецію.

Гості високо оцінили стан та обладнання всіх лабораторій і навчальних кабінетів. До речі, такої ж високої оцінки удостоїлись лабораторії кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю.

Взагалі університет викликав справжнє захоплення високих гостей, які поспілкувались зі студентами та викладачами. Знайомлячись зі стендами, підготовленими до Дня рідної мови, поспілкувавшись з українськими та іноземними студентами, ознайомившись із програмами подвійного дипломування, Посол та Консул одноголосно відзначили інтернаціональний характер нашого університету. Не дивно, що у діловій розмові з ректором  А.А. Мазаракі грецькі дипломати одностайно заявили про готовність всіляко сприяти подальшому розвитку співпраці Посольства з КНТЕУ.

Приємно і те, що Надзвичайний і Повноважний Посол Пан Пападопулос висловив готовність не просто виступити перед студентами, а й прочитати цикл лекцій з актуальних питань сьогодення.

23.02.2016
adv
3130
остання редакція 02.06.2020
42265