logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Команда студентів КНТЕУ взяла участь у Національній олімпіаді юридичних клінік з консультування клієнтів

Загальна інформація

Команда юридичної клініки Київського національного торговельно-економічного університету взяла участь у Національній олімпіаді юридичних клінік з консультування клієнтів, яка тривала 3 дні та відбулась 10-12 березня 2016 року в м. Острог, Рівненська область, на базі Національного університету «Острозька академія».

Найкращі студенти 20-и юридичних клінік зі всієї України консультували клієнтів (запрошених акторів) у галузі сімейного права.

Відтак, КНТЕУ представляли юрисконсульт юридичної клініки Ганна Гужва та студенти-консультанти 3 курсу факультету міжнародної торгівлі та права Довганюк Наталія та Балобан Ірина.

За умовами конкурсу участь в Олімпіаді бере команда з двох осіб. За своєю формою змагання імітують процес інтерв’ювання та консультування в юридичному офісі за участю двох студентів-консультантів та клієнта, роль якого виконує запрошений актор. Роботу учасників оцінюють члени журі за спеціальними критеріями.

Подібна олімпіада проходить вже не вперше, однак наш вищий навчальний заклад лише цього року взяв у ньому участь. Команда КНТЕУ отримала почесні сертифікати, а також безцінний досвід консультування клієнтів та участі у таких масштабних заходах всеукраїнського рівня. Команда, яка перемогла, поїде у квітні до Канади на Міжнародну олімпіаду юридичних клінік з консультування.

Крім того, надбанням поїздки до м. Острога стало підписання Меморандуму про співпрацю з юридичною клінікою Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України в особі начальника юридичної клініки Романа Андрусишина.

Захід організовано Асоціацією юридичних клінік спільно з Національним університетом «Острозька академія», Українською фундацією правової допомоги та адвокатським об’єднанням «Юскутум» за підтримкою Міжнародного фонду «Відродження».

Юридична клініка КНТЕУ висловлює вдячність організаторам за запрошення та організацію Національної олімпіади юридичних клінік з консультування клієнтів.

16.03.2016
adv
2093
остання редакція 01.06.2016
knteu