logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Гордість університету: «Золота рибка» підводного плавання Євген Степанчук

Загальна інформація

З 2011 року в нашому університеті навчається «Золота рибка» підводного плавання Євген Степанчук.  У теперішній час він навчається в магістратурі і зовсім скоро стане дипломованим фахівцем. Упродовж всього періоду навчання Євген сумлінно і безперервно поєднує навчання з активними заняттями плаванням в ластах. Щорічно він бере участь у змаганнях різного рівня, починаючи зі змагань Спартакіади КНТЕУ з плавання і закінчуючи змаганнями Кубку світу з плавання в ластах.

У 2013 році Євген став одним з переможців Всесвітніх ігор у м. Калі (Колумбія). У цьому ж році він здобув звання «Заслуженого майстра спорту України». Останні роки спортивної діяльності довели, що це звання він отримав недарма.

2016 рік із самого початку є насиченим змагальною діяльністю. У лютому Євген взяв участь у фіналі Кубку України з плавання в ластах. Тричі він став переможцем (на дистанціях 100 м, 200 м і в естафетному плаванні 4 х 100 м) і двічі срібним призером (на дистанціях 50 м у біластах і  200 м у біластах) і бронзовим призером (на дистанції 100 м у моноластах). 

Ці змагання стали відбірковими  для формування команди на черговий етап Кубку світу. На початку березня  Евген Степанчук у складі збірної команди України з плавання в ластах вирушив у м. Егер (Угорщина). Саме там він двічі підіймався на верхню сходинку П’єдесталу пошани  (на дистанціях 100 м у біластах і естафеті 4 х 100 м у біластах) і став срібним призером  (на дистанції 200 м у біластах). Саме на дистанціях, які він долав особисто (100 і 200 м) Євген встановив нові рекорди України.

Стриманий, веселий, порядний Євген завжди з готовністю захищає честь рідного факультету (ФЕМП) й університету упродовж всіх років навчання. У нього немає «зіркової» хвороби та він завжди підтримує спортсменів-колег, які поки не мають звань і регалій.

     Високо тримай своє спортивне звання!

     Будь першим!

     Будь кращим, наша яскрава «Золота рибко»!!!

17.03.2016
adv
2527
остання редакція 01.06.2016
knteu