logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Нові можливості працевлаштування для випускників: в Ашан Рітейл Україна презентували проект «Комерсанти майбутнього»

Загальна інформація

15 березня 2016 року відбулася урочиста зустріч між керівниками найкращих вищих учбових закладів Києва та  представниками Ашан Рітейл Україна,

На зустрічі було представлено проект «Комерсанти майбутнього» та інші напрямки розвитку партнерства з університетами. Проект «Комерсанти майбутнього» покликаний надати шанс молодим спеціалістам розпочати свою кар'єру у міжнародній європейській компанії на керівній посаді.

Ашан Рітейл Україна було представлено ряд пропозицій та можливостей щодо партнерства з університетами. Серед можливостей – стажування для студентів, починаючи з перших курсів. Принцип співпраці наступний: програми стажувань прописуються разом університетом та підприємством, з метою відповідати на потреби обох сторін, стажування передбачають різне навантаження та ступінь складності, що дозволяє студентам прогресивно ознайомлюватись з функціонуванням підприємства та його професіями.

За словами Жерара Галлє, генерального директора Ашан Рітейл Україна: «Університети є стратегічними та основними партнерами для створення політики людських ресурсів у нашій компанії. Ми хочемо заручитися підтримкою української молоді для побудови спільного майбутнього».

Після загальної презентації Ашан Рітейл співробітники компанії, колишні випускники запрошених університетів, поділилися власним професійним досвідом. Серед них, випускниця КНТЕУ Катерина Давидовакерівник підрозділу навчання персоналу відділу оцінки та розвитку персоналу департаменту людських ресурсів розповіла про свій кар'єрний шлях в компанії. 

Упродовж зустрічі представники університетів мали змогу плідно поспілкуватися з відповідальними Ашан Рітейл, обмінятися думками з приводу подальшої співпраці та спланувати наступні зустрічі.

Враховуючи економічний контекст в Україні молодим людям без досвіду роботи складно працевлаштуватися. Як підкреслила у своїй промові Наталія Пилипенко, директор з продажів  каналу Гіпермаркети: «Наше бажання – надати шанс кожному випускнику розпочати свій кар’єрний шлях у стабільному підприємстві, що дозволить професійно розвиватися і зростати».

Зустріч показала взаємний інтерес між представниками університетів і сфери бізнесу щодо співпраці на довгий термін, створення спільних навчальних проектів та дослідницьких лабораторій, з метою допомогти молоді інтегруватися у професійну діяльність.

У заключному слові Жерар Галлє наголосив на тому, що університети надають студентам якісну та солідну базу теоретичних знань, тоді як Ашан Рітейл Україна в свою чергу може запропонувати їм захоплюючу професію та кар’єрний розвиток. Таким чином, ця зустріч є лише першим кроком на шляху до прекрасної та довгої співпраці. 


***Для довідки

Ашан Рітейл Україна входить до складу міжнародної компанії, що представлена в 14 країнах світу  Перший гіпермаркет Ашан було відкрито у 1961 у Франції.  

На сьогоднішній день компанія Ашан Рітейл налічує 11 магазинів в Україні в містах Київ, Львів, Кривий Ріг, Запоріжжя та Одеса. 

Мета діяльності Ашан – збільшувати купівельну спроможність все більшої кількості клієнтів, пропонуючи найбільший вибір товарів найкращої якості.  Корпоративна відповідальність компанії спрямована на оптимізацію споживання енергії, на велику кількість благодійних проектів та на політику рівності під час працевлаштування, прикладом чого є більше 5% працевлаштованих людей з інвалідністю в Ашан. 

14.03.2016
adv
2973
остання редакція 01.06.2016
knteu