logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

30 студентів КНТЕУ пройшли відбір на кастинг у "МастерШеф-6"

Загальна інформація

18 березня 2016 року в КНТЕУ завітала знімальна група телеканалу СТБ з нагоди  проведення кастингу 6 сезону проекту “МастерШеф”.

Спробувати свої сили прийшло чимало студентів, в основному це були представники факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. Проте, почувши про кастинг, до них приєдналося й декілька ентузіастів з інших факультетів.

Учасниками кастингу стали студенти різних курсів, як любителі, так і вже майже професіонали. Серед них і другокурсник Олександр — голова кулінарного клубу ФРГТБ. Хлопець із задоволенням розповів про кастинг: “Я приготував "Медальон із телячої вирізки на подушці з горохово-вершкового пюре з соусом Вінес де Міглас" та декором у вигляді картопляної чипсінки. Звичайно я хвилювався, тому що я налаштований серйозно і дуже сильно хочу потрапити на шоу. Питання були різні, від того як мене звуть і де я живу, і до таких, як, ким і де я працював, чому вирішив піти на "МастерШеф" тощо. Все сподобалося, дуже хороші і добрі журналісти, досить легко з ними розмовляв. Свої шанси з приводу участі я оцінюю, в принципі, добре, так як мені сказали, що у мене гарна страва, і чудовий настрій для битв у кулінарному шоу ".

 Також, як на диво, прийшло багато першокурсників, що дуже хвилювались перед співбесідою. Подруги, Анна і Ірина, розповіли, що такий досвід у них вперше, на кастинг прийшли, в першу чергу, перевірити самих себе, а тоді вже проявити свій кулінарний талант. Отож 30 найкращих студентів обрані для участі у відборі у 6 сезоні кулінарного шоу.

Знімальна група телеканалу СТБ знайшла підхід до кожного учасника, а по завершенню кастингу щиро подякувала керівництву університету за чудові умови та приємну зустріч.

Дякуємо всім, хто прийшов на кастинг, і бажаємо удачі в подальшій участі у шоу!

18.03.2016
knteu
2415
остання редакція 01.06.2016
knteu