logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Ужгородське вище комерційне училище КНТЕУ здобуло визнання у номінації «Модернізація професійної освіти України»

Загальна інформація

17-19 березня 2016 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася головна подія освітньої галузі України – Сьома Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Третя Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu», у якій брали участь представники Ужгородського вищого комерційного училища КНТЕУ.

Цьогоріч у роботі виставки брали участь 750 навчальних закладів та наукових установ із 25 регіонів України, Польщі, Канади, Латвії, Словенії, Франції, США, Австрії, Німеччини, Чехії, Литви, Білорусії, Молдови, Естонії.

Училище представило на виставку роботу «Підготовка кваліфікованих робітників з професій швейного профілю швачка, кравець в умовах модернізації змісту професійної освіти» в номінації «Модернізація професійної освіти України» та банер з презентацією діяльності навчального закладу.

У номінації «Модернізація професійної освіти України» училище нагороджено бронзовою медаллю та дипломом Міністерства освіти і науки України за презентацію досягнень і впровадження педагогічних інновацій у національний освітній простір.

 У рамках заходу проходили змістовні тематичні програми, а саме: науково-практичні конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи за участю провідних керівників, фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України.

Упродовж трьох днів роботи виставки педагоги, науковці, фахівці й відвідувачі мали можливість поспілкуватися з представниками навчальних закладів, обмінятися досвідом педагогічної практики, ознайомитися з сучасними технологіями навчання тощо.

            Вітаємо переможців!

18.03.2016
adv
1949
остання редакція 01.06.2016
knteu