logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

День народження ФФБС: вражаюча подорож у часі – від античності до нової епохи КНТЕУ

Загальна інформація

 24 березня 2016 року в КНТЕУ відбулося урочисте святкування Дня факультету фінансів та банківської справи.

Ще зранку всіх вразили святково вбрані хол та сходи головного корпусу. У фойє Конгрес-центру відбулися презентації кафедр, деканату та ради студентського самоврядування факультету.

Вітаючи студентів та викладачів зі святом, ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі пригадав історію створення факультету та сказав: «Прагнення завжди бути в русі подій, відгукуватися на запити часу – це те, що характеризує факультет фінансів та банківської справи. Сьогодні на факультеті з’являються нові вектори, нові цілі. Саме цього року вперше буде здійснюватися прийом на нову спеціальність, що відповідає реаліям сучасності – «Фінанси, банківська справа і страхування».

Декан ФФБС Тетяна Володимирівна Канєва, подякувавши ректорату та партнерам факультету, з теплими словами привітання звернулася до студентів: «Ви – майбутнє нашої держави. Я пишаюся Вашими досягненнями та радію Вашим успіхам. Бажаю Вам скористатися нагодою та отримати найкращу освіту, що допоможе зайняти Вам гідне місце на ринку праці».

Ректор А.А. Мазаракі та декан ФФБС Т.В. Канєва вручили почесні грамоти викладачам та співробітникам за вагомий внесок у розвиток освіти та науки і з нагоди свята. Грамотами та подяками ректора було також відзначено 40 кращих студентів ФФБС за успіхи в навчанні, активну участь у науковій та громадській роботі.

За плідну співпрацю з факультетом отримали нагороди представники установ й організацій, які були почесними гостями на святі. З вітальним словом до студентів звернулася Наталія Євгеніївна Ястремська, директор з фінансового контролю та бюджетування  ТОВ «ТАС Груп» і випускниця ФФБС: «Бажаю Вам скористатися новими можливостями, що зараз відкриваються у системі банківської справи та успішно реалізувати всі Ваші амбіції».

Голова РСС ФФБС Синєгуб Павло привітав студентів факультету та від їхнього імені подякував всьому професорсько-викладацькому складу і ректорату.

Офіційна частина завершилася грандіозним концертом, що складався з вражаючої розповіді про подорож у часі і розвиток цивілізації – від античних часів та епохи середньовіччя до наших днів. Ця розповідь поєднала в собі витончені та яскраві вокально-хореографічні номери, дотепні сценки з життя американських гангстерів, та не була позбавлена філософського змісту – чи варто підміняти щирі почуття надсучасними технологіями? Це вирішувати сучасному поколінню фахівців фінансової та банківської сфери, адже саме їм творити майбутню історію та нову епоху КНТЕУ.


 

24.03.2016
adv
3351
остання редакція 01.06.2016
knteu