logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених «Наукова робота молоді – ефективна освіта, сильне суспільство»

Загальна інформація

22 березня 2016 року на базі Харківського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету пройшла Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених «Наукова робота молоді – ефективна освіта, сильне суспільство».

У конференції взяли участь представники різних країн: Греції, Ізраїлю, Кіпру, Польщі, Франції та України. До роботи конференції було залучено 22 вищих навчальних заклади України з Харкова, Києва, Вінниці, Львова, Дніпродзержинська, Миколаєва, Тернополя, Мелітополя та Хмельницького.

Серед організаторів: Київський національний торговельно-економічний університет, Wyższą Szkołą Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, Харківська обласна державна адміністрація, Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди, Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету, Харківський інститут фінансів Київського національного торговельно-економічного університету та Харківський державний університет харчування та торгівлі.

Учасників конференції привітала доктор економічних наук, професор, декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ, директор ГС «Український кулінарний союз» Надія Іванівна Ведмідь. Вона зазначила, що представлення наукових досягнень сприяє обміну передовим досвідом щодо впровадження новітніх розробок.

На пленарному засіданні було заслухано ряд фундаментальних доповідей у т.ч. доповідь на тему «Удосконалення інформаційних ресурсів КНТЕУ» (проект KNUTE HUB) студента 4 курсу ФРГТБ, голови навчально-наукового сектору РСС КНТЕУ Туника Олександра.

На конференції працювали наступні секції: «Харчова промисловість і готельно-ресторанна справа», «Туристичний бізнес», «Економіка, менеджмент та маркетинг», «Комп’ютерні та інформаційні технології», «Гуманітарні науки».

На секції «Туристичний бізнес», де головою була Ведмідь Н.І. було заслухано 14 доповідей із різноманітних тем наукових досліджень студентів у сфері туризму. У рамках роботи секції студент КНТЕУ Туник Олександр представив свою доповідь на тему «Е-туризм: відкриті двері в туристичний простір» (науковий керівник: д.е.н., проф. Ткаченко Т.І.), яка цього року стала переможцем ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Туризм».

Плідна робота в межах конференції супроводжувалась жвавими дискусіями та професійними аргументами. За результатами роботи конференції прийнято резолюцію з відповідними рекомендаціями.

Учасники конференцї висловлюють подяку директору Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ Радченко Л.О., організаторам та студентству за теплий слобожанський прийом!

22.03.2016
adv
2055
остання редакція 02.06.2020
knteu