logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

День відкритих дверей у КНТЕУ: знайомство, спілкування, екскурсії та вибір майбутньої професії

Загальна інформація

26 березня 2016 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся завершальний, у цьому навчальному році, день відкритих дверей, що розпочався з виступу заступника відповідального секретаря приймальної комісії Мостики Костянтина Вікторовича, який тепло привітав гостей та надав вичерпну інформацію про особливості вступної кампанії 2016 року. Він зазначив, що навчання в КНТЕУ – це перший крок для побудови успішної кар’єри в майбутньому і здобуття престижної сучасної спеціальності, яка відповідає реаліям сучасного ринку праці.

На зустрічі з майбутніми вступниками та їх батьками були присутні декани, які особисто презентували свої факультети та запросили до діалогу всіх присутніх: Харченко Олександр Анатолійович, декан факультету обліку, аудиту та інформаційних систем, Гуляєва Наталія Миколаївна, декан факультету економіки, менеджменту і психології, Ведмідь Надія Іванівна, декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, Канєва Тетяна Володимирівна, декан факультету фінансів та банківської справи, Осика Віктор Анатолійович, декан факультету торгівлі та маркетингу, Ладиченко Катерина Іллівна, декан факультету міжнародної торгівлі та права.

Директор центру психологічного забезпечення професійної діяльності кафедри психології Ржевський Геннадій Миколайович розповів про діяльність центру та про можливість надання вступникам психологічної консультативної підтримки в усвідомлені вибору спеціальності та майбутньої професії.

Директор Центру європейської освіти Дупляк Тетяна Петрівна розповіла про можливість мовної (англійської, французької) підготовки для майбутніх студентів КНТЕУ до рівнів володіння В1 / В2 за стандартами Європейського Союзу, та ознайомила з специфікою навчання у вищих навчальних закладах Європи – партнерах КНТЕУ в рамках програм подвійного дипломування.

Голова ради студентського самоврядування Кузьменко Оксана презентувала спеціально підготований промо-ролик найяскравіших подій студентського культурного та соціального життя університету, розповіла про життя студенства поза навчальним процесом.

До Київського національного торговельно-економічного університету завітало більше 400 гостей, у тому числі 150 з різних куточків України: Харківщини, Житомирщини, Хмельниччини, Полтавщини, Вінниччини та ін.

Для всіх бажаючих було організовано екскурсії по університету, окремих кафедрах, аудиторіях, лабораторіях, бібліотеці, спортивних залах, гуртожитках, їдальнях.

Майбутні вступники, котрі не змогли потрапити на День відкритих дверей, мають можливість завітати до приймальної комісії КНТЕУ та отримати всю необхідну інформацію про правила прийому у 2016 році, перелік спеціальностей та спеціалізацій, зміст підготовки фахівців, умови, строки та вартість навчання (тел. 044-531-48-88, вул. Кіото, 19).

26.03.2016
adv
2558
остання редакція 01.06.2016
knteu