logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Урочисте нагородження учасників з нагоди завершення Консумерського фестивалю «Час діяти!»

Загальна інформація

28 березня 2016 року в КНТЕУ завершив свою роботу VIІІ Конcумерський фестиваль «Час діяти!», присвячений Всесвітньому дню прав споживачів, який є днем солідарності споживачів та споживчих організацій в усьому світі.

Майже столітній досвід консумерського руху свідчить про те, що захист прав споживачів – одна з найактуальніших  соціально-економічних проблем практично для всіх країн світу, до вирішення якої Київський національний торговельно-економічний університет  от уже ввосьме проводить Міжнародний консумерський фестиваль «Час діяти!», який об’єднує студентів, аспірантів, викладачів та молодих підприємців з усієї України, небайдужих до ситуації на споживчому ринку.

З вітальним словом виступила перший проректор з науково-педагогічної роботи, доктор технічних наук, професор Притульська Наталія Володимирівна та представила шановних гостей фестивалю:

Анатолій Мазаракі – ректор КНТЕУ,

Костянтин Грубич – ведучий телепрограми «Знак якості» на телеканалі "Інтер", автор книги «Смачна країна»,

Євген Кулініч – генеральний директор компанії "Фуршет",

Асмік Нерсисян – директор департаменту персоналу компанії "Фуршет",

Тетяна Гуляр – виконавчий директор компанії "Фуршет",

Андрій Скіпальський – голова правління ГО « Центр громадянського представництва «ЖИТТЯ», керівник проекту «Україна вільна від тютюну»,

Алевтина Білецька – прес-секретар Групи компаній «Фокстрот».

Цьогорічні заходи Консумерського фестивалю не лише розширили рамки спілкування, а й запропонували шляхи вирішення проблем захисту прав споживачів, залучивши до діалогу фахівців різних галузей.

Масштаби заходу дійсно вражають. Проведено:

  • міжнародну конференцію;
  • флеш моб;
  • квест;
  • 2 зустрічі з підписання договорів про співробітництво;
  • 2 майстер класи;
  • 3 наукові семінари;
  • 5 круглих столів;
  • 7 екскурсій;
  • 8 презентацій;
  • 15 відкритих лекцій;
  • 25 воркшопів у школах.

У Консумерському фестивалі взяли участь та були задіяні учасники з 3 країн, 5 вищих навчальних закладів, більше 20 шкіл м. Києва та Київської області.

Відбулося урочисте нагородження подяками учасників, які проводили численні заходи на консумерську тематику в школах, ліцеях та коледжах міста Києва та Київської області.

За пропаганду здорового харчування серед школярів та студентів подяку отримали:
За формування культури споживання товарів та послуг подякою нагороджені:
За активну участь у розвитку консумерського руху команд активістів Всеукраїнського руху «Молодь за права споживачів» подяку отримали:

 Приємно відзначити, що до консумерського руху та активної участі в заходах долучилося широке коло навчальних закладів, які отримали визнання та відзнаки. 

У номінації «Відеоролик» конкурсу «Споживач, час діяти!»:

Дипломом 1 ступеня нагороджено команду студентів з Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського за роботу «Лицарі сучасності»
Дипломом 2 ступеня за відео роботу «Гануся!» нагороджєється команда студентів з Вінницького торговельно економічного інституту КНТЕУ
Дипломом 3 ступеня за відео роботу «Де межа?» нагороджується команда студентів з Вінницького торговельно економічного інституту КНТЕУ
Подякою за відео роботу «Про каву» нагороджується команда учнів Ліцею політики, економіки, права та іноземних мов, м. Київ:
Подякою за конкурсні роботи «Корисні страви України» та «Здоровий спосіб життя це модно» нагороджуються команда учнів з ліцею № 144 імені Григорія Ващенка
Подякою в номінації конкурсу «Графічна робота» нагороджується команда учнів ліцею імені Ващенка.

Подякою в номінації «Есе» нагороджуються студентка Національного авіаційного університету Круглякова Дарина та учениця ліцею імені Ващенка Каленська Наталя.

Окрема подяка наставнику найбільш активних учасників фестивалюДаниловій Оксані Євгенівні, вчителю ліцею №144 імені Григорія Ващенка.

Подякою за вагомий внесок у формування культури споживання товарів та послуг подякою нагороджені:

Цього року активним осередком Всеукраїнського руху «Молодь за права споживачів»  стала організація студентів «ТРОС» - творче рекламне об’єднання студентів, праця яких не залишилась без уваги.

Подякою за розвиток консумерського руху нагороджені:

Компаніями-партнерами фестивалю були нагороджені активісти, які протягом всього періоду фестивалю координували, організовували та проводили заходи, брали участь у всіх проектах.

Подарунками від компанії ФОКСТРОТ нагороджені: 
Центром громадянського представництва «Життя» за формування здорового способу життя нагороджено таких активістів як:

Активісти фестивалю не змогли залишитись осторонь проблем, що існують у сфері торгівлі та в рамках «Формування культури споживання» провели оцінювання якості надання послуг торгівлі супермаркетами м. Києва.

Нагороди від компанії Фуршет за формування культури споживання компанія отримали:

Детальнішу інформацію щодо проведення та завершення фестивалю дивіться в щоденнику Консумерського фестивалю на сайті КНТЕУ та в соціальних мережах.

Запрошуємо до участі у Консумерському фестивалі «Час діяти!».

28.03.2016
42265
3077
остання редакція 03.08.2017
redactor