logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти і викладачі ФРГТБ відвідали ХХІІ Міжнародну туристичну виставку UITT-2016 «Україна – подорожі та туризм»

Загальна інформація

З 30 березня по 01 квітня в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ) проходила ХХІІ Міжнародна туристична виставка UITT-2016 «Україна – подорожі та туризм», за участю державних структур, дипломатів, провідних представників туристичного бізнесу та поважних закордонних гостей.

Вже двадцять другий рік виставка UITT є важливою та надзвичайно масштабною подією туристичної сфери України, яка збирає під одним дахом професіоналів туристичного ринку як національного, так і міжнародного рівнів, представників  державних структур, сфер медіа, готельєрів та перевізників.

Викладачі та студенти (від першого до п’ятого курсу) факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, які навчаються за спеціальностями «Туризм», «Курортна справа» та «Готельно-ресторанна справа», спеціалізаціями «Менеджмент туристичного бізнесу» та «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» відвідали виставку, на якій ознайомилися з сучасною пропозицією туристичних продуктів і дестинацій від вітчизняних та зарубіжних фірм, новітніми технологіями в управлінні, сучасними формами презентації власної продукції на стендах тощо.

Цікавою була інформація і дискусії, які відбулися під час організованих на виставці круглих столів, семінарів. Так, під час брифінгу було висвітлено актуальні питання та результати розвитку вітчизняного туризму, в обговоренні яких взяли участь начальник Департаменту розвитку туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України – Іван Ліптуга, який окреслив перспективи розвитку туризму в Україні на 2016-2017 роки, начальник Управління туризму Департаменту економіки та інвестицій Київської міської державної адміністрації - Антон Тараненко, який представив нову туристичну концепцію м. Києва.

У роботі круглого столу з питань кадрового забезпечення розвитку галузі взяла участь зав. кафедри туризму і рекреації, д.е.н., професор Ткаченко Т.І. з доповіддю «Якість вищої освіти для сфери туризму: взаємодія бізнесу, науки, влади», яка загострила увагу на критеріях оцінювання якості випускників ВНЗ, механізмах мотивації роботодавців у співпраці з науково-педагогічними працівниками, ролі влади у цьому процесі та запропонувала платформи взаємодії зацікавлених сторін у підвищенні якості вищої освіти для сфери туризму, зокрема у межах громадського об’єднання «Фахова асамблея у сфері туризму України», створеного в 2015 році за ініціативою КНТЕУ.

У роботі круглого столу з актуальних питань категоризації засобів розміщення виступила з доповіддю зав. відділом Науково-технічного центру сертифікації продукції, послуг та систем якості Мещерських Л.А., в обговоренні питань взяли участь зав. кафедри туризму і рекреації, голова підкомітету «Послуги туристичні» ТК 118 Ткаченко Т.І., д.е.н., професор, декан ФРГТБ Ведмідь Н.І., д.е.н., професор, зав. кафедри готельно-ресторанного бізнесу Бойко М.Г., д.е.н., професор та інші.

Варто також зазначити, що протягом третього дня UITT-2016 – 1 квітня – на відвідувачів чекали спеціальні пропозиції, цікаві подарунки та приємні сюрпризи. Відвідувачі виставки взяли участь у розіграші сертифікатів та турів за вигідними цінами від провідних туристичних компаній. 

01.04.2016
adv
2729
остання редакція 28.11.2016
redactor