logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Let’s shape the future of travel: інформаційні технології для туристичних фірм – у навчальний процес

Загальна інформація

У 2016 році за ініціативою кафедри туризму та рекреації між КНТЕУ та представництвом міжнародної корпорації «Amadeus IT Group» – AMADEUS в Україні («Амадеус Україна») підписаний договір про співробітництво щодо впровадження у навчальний процес інноваційних технологій у сфері туризму. Відтепер для студентів КНТЕУ відкривається унікальна можливість вивчення всіх функціональних можливостей програмних комплексів Системи глобальної дистрибуції туристичних та інших послуг (GDS – Global Distribution System) щодо інформаційного забезпечення організації подорожей.

GDS Amadeus – це потужна система, яка формує інформаційну інфраструктуру туристичного ринку, використовується міжнародними туристичними операторами, а вміння працювати в цій системі забезпечує професійні компетентності фахівців у сфері туризму щодо організації on-line турагентств з бронювання всіх видів послуг, вибору оптимальних маршрутів подорожей, пошуку найдешевших тарифів на авіапереліт тощо.

Договором між КНТЕУ та «Амадеус Україна» передбачено інсталяцію навчально-тренінгової системи в комп’ютерних класах КНТЕУ, у яких студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу в рамках вивчення дисциплін «Організація туризму», «Інформаційні системи і технології в туризмі» зможуть оволодіти професійною майстерністю щодо бронювання транспортних послуг авіакомпаній (Selling Platform) та послуг закладів розміщення (Connect In) країн світу.

З метою професійного викладення матеріалу та поширення кращого досвіду підготовки агентів з туризму викладачі кафедри туризму та рекреації: д.е.н., проф. Михайліченко Г.І. та к.е.н., ст. викл. Хлоп’як С.В. пройшли стажування в «Amadeus Ukraine Central System Course» за вищезазначеними функціональними платформами та отримали сертифікати (Training Diploma).

04.04.2016
adv
2405
остання редакція 28.11.2016
redactor