logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Нові кулінарні враження на BESTCOOKFEST JUNIOR КИЇВ – 2016

Загальна інформація

5 квітня 2016 року за ініціативою ГС «Український кулінарний союз» на базі Вищого комерційного училища КНТЕУ відбувся Чемпіонат з кулінарного та кондитерського мистецтва серед юніорів Києва та Київської області BESTCOOKFEST JUNIOR КИЇВ – 2016.

На урочистому відкритті чемпіонату виступила директор ВКУ КНТЕУ, керівник Київського осередку ГС «Український кулінарний союз» - Кришемінська Лідія Дмитрівна, яка привітала учасників і гостей чемпіонату, побажала їм успіхів, нових кулінарних вражень і творчого натхнення.

З вітальним словом виступив президент ГС «Український кулінарний союз», ректор КНТЕУ Мазаракі Анатолій Антонович. Він зазначив, що за ініціативою ГС «Український кулінарний союз» з початку 2016 року в регіонах України створені місцеві осередки спілки, якими здійснюється проведення відбіркових чемпіонатів з кулінарного мистецтва серед юніорів. Переможці таких відбіркових чемпіонатів зможуть взяти участь у Міжнародному кулінарному чемпіонаті серед юніорів, який відбудеться у м. Чернівці 1-3 червня 2016 року.

Привітання і «напутнє слово» учасникам змагань висловили почесні гості чемпіонату: Дмитро Кицай - директор творчого об’єднання телеканалу СТБ, продюсер кулінарних програм на СТБ, зокрема "Все буде смачно", "Все буде добре", Ліза Глінська – переможець другого сезону "Майстер-шеф", призер Чемпіонату світу з кондитерського мистецтва 2016 року; Юрій Левін – майстер-кондитер, чемпіон багатьох міжнародних змагань з кондитерського мистецтва, ресторатор.

У кулінарних змаганнях чемпіонату взяли участь 18 учасників – учнів професійно-технічних навчальних закладів м. Києва та Київської області.  

У роботі професійного журі чемпіонату взяли участь шеф-кухарі відомих закладів ресторанного господарства України та викладачі кулінарної майстерності, серед яких: бренд-шеф «Фьюжн-кафе» Степенко Анатолій, директор ресторану «Гопак» Нєдєльчєва Тетяна, шеф-кухар ресторану «Тре Франце» Пожар Сергій, шеф-кухар ресторанно-готельного комплексу «Три мушкетери» Дідок Олексій, завідувач відділенням харчових технологій Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ Назарчук Наталія.

За рішенням професійного журі чемпіонату визначено кращих кулінарів серед юніорів Києва та Київської області. Переможцями чемпіонату стали:

І місце:

  • Гакало Ольга Вікторівна (Вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету)

ІІ місце:

  • Спірідонов Ярослав Дмитрович (Вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету);
  • Мороз Євген Андрійович (ДПТНЗ "Богуславське ВПУ сфери послуг").

ІІІ  місце:

  • Гордієнко Андрій Васильович (Державний навчальний заклад "Катюжанське вище професійне училище");
  • Федотенко Дмитро Віталійович (Державний навчальний заклад "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва");
  • Немченко Олександр Васімович (Вище професійне училище №33 м. Києва).

Президент ГС «Український кулінарний союз», ректор КНТЕУ Мазаракі А.А. разом із керівником Київського осередку ГС «Український кулінарний союз», директором ВКУ КНТЕУ Кришемінською Л.Д. висловили щиру вдячність учасникам чемпіонату за наполегливу і старанну працю, майстрам професійно-технічних навчальних закладів м. Києва та Київської області - за якісну підготовку учасників, співорганізаторам, партнерам і спонсорам чемпіонату, зокрема підприємствам «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», «ZEELANDIA», а також Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти  м. Києва та усім, хто сприяв успішному проведенню заходу.

Так тримати! До нових перемог!

06.04.2016
knteu
2790
остання редакція 28.11.2016
redactor