logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міс та Містер ФРГТБ-2016: красиво, стильно, гаряче та феєрично

Загальна інформація

8 квітня 2016 року в КНТЕУ відбувся конкурс краси й талантів – «Міс та Містер ФРГТБ-2016». Професійний рівень конкурсу, його вражаючі номери та ведучі могли б прикрасити ефір будь-якого телеканалу!

Всього за титул найчарівніших боролось 12 учасників (6 дівчат та 6 хлопців). Традиційний конкурс «Привітання» - тут можна було оцінити зовнішній вигляд учасників, їх уміння триматися на сцені, а найголовніше – грацію та ходу! «Відеовізитівка» допомогла ближче дізнатися про кожного. Конкурс «Дефіле у діловому стилі»: всі учасники старанно тримали поставу та демонстрували своє бачення костюму в бізнес-стилі. Справжньою «родзинкою» та несподіванкою для глядачів став новий конкурс «Національний костюм» - і це не дивно для факультету, де вивчається «Країнознавство». Третій та найцікавіший конкурс «Презентація талантів» розкрив потенціал кожного конкурсанта: вокальні, хореографічні, артистичні та художні здібності учасників допомогли глядачам та журі остаточно визначитися зі своїми улюбленцями. Цей конкурс вкотре довів, які студенти ФРГТБ здібні та натхненні, скільки в них талантів та цікавих ідей!

«Дефіле у вечірньому вбранні» - справжня феєрія грації та чарівності! Після цього журі, остаточно втративши орієнтири, відправилося на голосування. Але, яким би важким не був вибір серед таких чудових конкурсантів, зробити його все ж таки довелося.

Отже, почесне звання «Міс ФРГТБ-2016» отримала Таміла Муратова – чарівна дівчина з променистими очима та граційною ходою. Таміла просто заворожила всіх своїм магічним корейським танцем. А її «Містером» став Ігор Воронін, який завдяки своїй чоловічій харизмі викликав бурхливі емоції залу.

Наступні номінації отримали:

Перші Віце-міс та Віце-містер: Анастасія Шемотюк та Олександр Ляшенко.

Другі Віце-міс та Віце-містер: Ольга Кошель та Микита Босенко.

Приз глядацьких симпатій: Сабіна Каленченко та Ігор Воронін.

Вітаємо найгарніших студентів ФРГТБ і бажаємо їм щасливого, насиченого життя та успіхів у навчанні!


08.04.2016
adv
5339
остання редакція 28.11.2016
redactor