logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Пізнання тонкощів спеціальності: лекція «Професія сомельє, історія та сучасність. Правила винного етикету»

Загальна інформація

7 квітня 2016 року студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу прослухали лекцію представників Міжнародної академії вина, засновників Всеукраїнської Асоціації виноробів та сомельє, керівників Школи сомельє у м. Києві Наталії і Миколи Благополучних на тему «Професія сомельє, історія та сучасність. Правила винного етикету».

Фахівці розповіли про історію Школи сомельє, можливості отримання професійних навичок сомельє на трьох рівнях підготовки (аматорський, професіональний та шеф-сомельє). Студенти з зацікавленням слухали інформацію щодо особливостей обслуговування та подавання вина залежно від технологічної характеристики та віку вина, практичних рекомендацій до складання винної карти та принципів підбору вин до страв.

 Викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства доценти Вітряк О.П., Ткаченко Л.В. запропонували фахівцям подальшу співпрацю з метою ознайомлення студентів із світовим досвідом у виноробстві та професії сомельє.

07.04.2016
42265
2563
остання редакція 28.11.2016
redactor