logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День кар’єри в КНТЕУ – місце зустрічі провідних компаній-роботодавців та студентів

Загальна інформація

12 квітня 2016 року в Конгрес-центрі відбувся традиційний День кар’єри за участю 38 провідних міжнародних та вітчизняних компаній: «Фуршет», «Філіп Морріс Україна», «PwC», «EY», «KPMG», торгова мережа «Фокстрот», магазини біля дому «Фора», «Ашан Рітейл Україна», «Сільпо», «Japan Tobacco в Україні», «ZooBonus», «DB Schenker», «Baker Tilly», компанія «Бі Джі Ес Солюшнс», ресторани «Печена Картопля», «Л’Ореаль», ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК», комерційний банк «ПриватБанк», Група «PZU», «ПроКредит Банк», АТ «Ощадбанк», «UMG HOLDING», «VARUS», «УкрСиббанк», «Страхова компанія «ВУСО», «САВСЕРВІС», «DOPOMOGA Ukraine», «Salateira», група компаній «ВИСТ», «DEOL Partners», «МАКСІ МАРКЕТИНГ», «Ramada Encore Kiev», «Сільпо», ТОВ «Азбі груп», «DELTA M group», «Citibank, «ПроКредит банк», «4 service», «PrimoCollect Group» та багато інших.

День кар'єри  відвідали студенти 3-6 курсів КНТЕУ та учні Вищого комерційного училища, які  мали можливість дізнатись про кадрові потреби бізнесу, поспілкуватись з HR-менеджерами, ознайомитися з критеріями відбору персоналу в різні компанії, подати своє резюме на відкриті вакансії та виявити потрібні компетенції сучасного спеціаліста, взяти участь у тренінгах і майстер-класах.

Представники компаній-роботодавців активно спілкувалися зі студентами на своїх стендових експозиціях, роздавали рекламні матеріали, докладно розповідали про вакансії.

У рамках заходу проходили майстер-класи: «Все про аудит від компанії KPMG», «Нове століття-нові правила: як досягнути успіху в продажах і маркетингу» від компанії «Азбі Груп», «Вмикай зелене світло своїй кар'єрі» від компанії «Фора».

Також відбулися презентації мережі супермаркетів «Varus», «Кар'єрні та освітні можливості від компанії Ernst&Young», презентація дочірнього підприємства «Шенкер» від DB SCHENKER, презентація проекту «Комерсанти майбутнього» від компанії «Ашан»; workshop: «10 порад у написанні резюме» від міжнародної компанії «DOPOMOGA Ukraine».

Кожен студент, випускник має свою професійну мрію, кожен роботодавець хоче бачити у своїй команді перспективного працівника. Саме тому Центр розвитку кар'єри організовує подібні заходи, вивчає потреби кожної із сторін ринку праці, пропонуючи найкращі варіанти працевлаштування для студенів та випускників КНТЕУ.

12.04.2016
42265
2250
остання редакція 28.11.2016
redactor