logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Лекції Тахіра Амірасланова з кулінарного мистецтва: старовинні рецепти, кулінарні танці та ресторан улюблених ханських страв

Загальна інформація

13 та 14 квітня 2016 року в КНТЕУ відбулися лекції з кулінарного мистецтва президента Національної асоціації кулінарів Азербайджану Тахіра Амірасланова на теми «Сучасні тенденції кухні Азербайджану» та «Модернізація національних кухонь для ресторанного бізнесу».

Пан Амірасланов розповів про історію виникнення та національні традиції азербайджанської кухні – однієї з найдавніших кухонь світу, сучасні технології ресторанного бізнесу і тонкощі впровадження їх у ресторанні заклади.

Також студентам було презентовано відеофільм, у якому розповідалось про авторський проект Тахіра Амірасланова – ресторан старовинної азербайджанської кухні «Ханадан». Експерт детально розказав, як створити унікальний ресторан із власною концепцією та неповторною атмосферою, що буде завжди популярним. Також пан Амірасланов поділився інформацією про ще один свій цікавий проект – кулінарні танці, що є «родзинкою» для будь-якого ресторану національної кухні.

Студенти були дуже зацікавлені розповіддю експерта з ресторанного бізнесу та ставили багато різноманітних питань, на які отримали відверті відповіді.

13.04.2016
42265
2391
остання редакція 28.11.2016
redactor