logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День народження ФЕМП: студенти «запалили серця» новою любов'ю і енергією

Загальна інформація

 14 квітня 2016 року в КНТЕУ відбулося урочисте святкування Дня факультету економіки, менеджменту та психології.

Святкові заходи розпочалися у фойє Конгрес-центру з «казкової» презентації кафедр факультету в стилі твору «Аліса в Країні чудес». Чаювання з Шаленим Шляпником, ворожіння Гусені та солодкі сюрпризи – все це чекало на гостей та дивувало своєю фантазією.

Відкриваючи урочисту частину свята, ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі сказав: «Слава та історія факультету економіки, менеджменту та психології складається з титанічної праці викладачів, серйозної наукової роботи, блискучих успіхів наших студентів та випускників. І головне, що ця згуртованість проявляється в складні для нашої держави часи. Я з особливою гордістю хочу повідомити, що в цьому місяці вже будуть затверджені навчальні плани з нової спеціальності «Публічне управління і адміністрування».

Декан факультету Наталія Миколаївна Гуляєва привітала студентів та викладачів: «Сьогодні не просто День факультету. Сьогодні – день відданості університету, своїй праці, навчанню, державі. Сьогодні - день вдячності ректорату, викладачам, студентам, що радують нас успіхами».

За вагомий внесок у розвиток освіти та науки і з нагоди свята ректор А.А. Мазаракі та декан факультету Н.М. Гуляєва вручили 20 викладачам почесні грамоти та подяки. Грамотами за відмінне навчання, активну участь у роботі РСС, у науковій роботі та культурно-мистецьких заходах було відзначено 33 кращих студента ФЕМП.

За плідну співпрацю з факультетом отримали нагороди почесні гості - представники установ і організацій.

Урочистості завершилися святковим концертом. Студенти ФЕМП «запалили» всіх своїми піснями, а їх хореографічні номери, як завжди, «порвали» зал. Так завершилося феєричне свято молодості, щирості та відданості. Свято, що стало справжнім зізнанням у любові до рідного факультету економіки, менеджменту та психології.


14.04.2016
knteu
4562
остання редакція 31.05.2016
knteu