logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відбулася студентська інтелектуальна гра в он-лайн режимі між трьома ВНЗ

Загальна інформація

19 квітня 2016 року на базі кафедри економічної теорії та конкурентної політики відбулася міжвузівська студентська інтелектуальна гра, присвячена питанням конкурентної політики та антимонопольного регулювання. Гра відбувалася в он-лайн режимі серед студентів спеціальності «Управління у сфері економічної конкуренції» Київського національного торговельно-економічного університету, Національного університету «Львівська політехніка», Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Відповідне програмне забезпечення дозволило організувати on-line відео (зображення на екрані з трьох міст-учасників) та звукове супроводження.

У цьому проекті успішно взяли участь 30 юних інтелектуалів-студентів. Оn-line гра проводилась у два тури. Згідно з правилами конкурсу в першому турі брали участь всі учасники гри. Тут оцінювався загальний рівень знань студентів з питань конкурентної політики держави. Протягом 25 хвилин студенти повинні були дати відповідь на 20 тестових запитань. За результатами першого туру по 2 студенти з кожного ВНЗ, які набрали максимальну кількість балів, були допущені до участі в другому турі. У цьому турі студенти отримали ситуаційно-розрахункове завдання, на виконання якого було відведено 20 хвилин.

Хід гри контролювала конкурсна комісія, що оголосила наступні результати:

1 місце посіла студентка 3 курсу 24 групи ФЕМП Комірна Дана Володимирівна (КНТЕУ);

2 місце розділили між собою студенти Горський Владислав Владиславович (3 курс 24 групи ФЕМП КНТЕУ) та Кухар Олег Ігорович (Національний університет «Львівська політехніка»);

3 місце – Вінніченко Олександра Юріївна (Харківський регіональний інститут державного управління НАДУ при Президентові України).

Інтелектуальна гра пройшла на високому організаційному рівні та сприяла підвищенню зацікавленості студентів до вивчення економічних дисциплін. 

19.04.2016
knteu
1967
остання редакція 31.05.2016
knteu