logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Зустріч з представниками Шведського товариства охорони природи

ЕКО ДТЕУ

23 квітня 2016 року активістам Еко-клубу КНТЕУ випала чудова можливість зустрітися з представниками Шведського товариства охорони природи (Naturskyddsföreningen) - найдавнішою, найбільшою, найвпливовішою, най-най організацією Швеції. 

Подія відбулась у дружній компанії Екоцентру, з якими студенти підтримують не тільки робочі, а й товариські стосунки.
Представники організації підготували презентацію, в якій висвітлили загальну інформацію про свою організацію, пріоритетні напрямками діяльності Товариства на національному та міжнародному рівнях, продемонстрували відеоролики, що знаходяться у вільному доступі у мережі Інтернет, веб-сторінку організації та її гілки у соціальних мережах.
Шведське товариство охорони природи є благодійною екологічною організацією, з владою, щоб домогтися змін. Вони викладають знання про екологічні загрози, пропонують рішення і впливають на політиків і владу, як на національному, так і на міжнародному рівні. Під демократичними формами, вони працюють на регіональному рівні в 24 філіях і на місцевому рівні в 270 філіях.
Шведське товариство охорони природи працює в тісній співпраці з близько 50 організаціями в 20 країнах Африки, Азії, Латинської Америки та Східної Європи, а бере участь в різних мережах по всьому світу і в рамках ЄС.
Зміна клімату, охорона морів та рибальство, ліси, сільське господарство та токсичні речовини – під час зустрічі всі ці тематики підлягли обговоренню та дискусії. 
Цікавинкою було те, що кожен присутній мав змогу обрати символ годівнички, виробництво яких найближчим часом планує запустити організація.

Еко-клуб дуже вдячний Екоцентру та представникам Naturskyddsföreningen за таку унікальну можливість прийняти участь у даному заході!

Бабич Евгенія

23.04.2016
annzo
3450
остання редакція 06.03.2017
adv