logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

ІІІ Міжнародний фестиваль організаційної, економічної та практичної психології «Мудрість поколінь» SAPIENTIA GENERATIÓNES відбувся!

Загальна інформація

22.04.2016 року відбувся другий етап Міжнародного фестивалю організаційної, економічної та практичної психології «Мудрість поколінь» SAPIENTIA GENERATIÓNES, приурочений до Всеукраїнського дня психолога.

Девізом фестивалю залишається: «Мудре поєднання знань та досвіду поколінь».

Цього року на фестивалі було презентовано два великих напрями – коучинг та психотерапія.

Мета фестивалю полягала в інтегруванні новітніх психологічних технологій навчання в практичну діяльність науково-педагогічних працівників, аспірантів, студентів та молодих спеціалістів.

Завдання, які ставив перед собою фестиваль:

  1. Визначення потреб та власних інтересів учасників як у професійному середовищі, так і в особистому житті;
  2. Вміти не лише ставити цілі та задачі, а й безпосередньо уміти рухатися шляхом їх досягнення;
  3. Знати та розуміти себе – це не примха часу чи вимога розвиненого суспільства, а основа здорового та гармонійного життя людини в мирі з собою та в соціумі;
  4.  Познайомити з методами розвитку людини та надання психологічної підтримки;
  5. Показати відмінності між різними методами психології, їх призначення в освітній сфері, сучасні можливості та інструменти;
  6. Запропонувати альтернативний спосіб інтелектуального проведення часу, що сприяє розкриттю унікальності людини.

Протягом дня було представлено 7 двогодинних практичних семінарів:

Гречановський Віктор «Любов - це свято, яке завжди з тобою», Нестеренко Микола «Психодіагностичні технології в бізнесі», Кальченко Катерина «НіколиНебудь чи Як від мрії перейти до плану дій?», Анкович Тетяна «Як розпочати Жити СВІЙ Шлях», Лушин Павло «Як виживати, коли звичне розвалюється: екофасілітатівний підхід», Макаренко Оксана «Таємниці підсвідомості», Турбовець Наталія  «Я в хатинці».

День був розбитий на 2 частини, у кожній з яких паралельно проходило кілька практичних семінарів. В актовій залі кожен з тренерів презентував свій практичний семінар. Учасник мав змогу скласти власну програму дня, обравши практичні семінари для відвідання.

Гостями фестивалю стали учасники з Умані, Бурштина (Івано-Франківська обл.), Вінниці та Чернівців – структурні підрозділи КНТЕУ. Також завітали гості з університету ім.Грінченка та ім. Драгоманова. Партнером виступив Київський інститут гештальту і психодрами.

Загальна кількість учасників за трьома етапами проведення фестивалю цього року склала близько 600 учасників. Лише сьогодні було близько 200 чоловік учасників!

Справжня весна розпочалася!

Дякуємо всім учасникам та організаторам, ведучим майстер-класів! До нових зустрічей!

22.04.2016
42265
1706
остання редакція 31.05.2016
knteu