logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас «Практичні аспекти оцінки інвестиційних рішень: вітчизняні реалії та зарубіжний досвід» для студентів Центру навчально-виробничого тренінгу

Загальна інформація

21 квітня 2016 року в межах навчального тренінгу в ЦНВТ КНТЕУ комерційним директором компанії «МакДональдз Юкрейн Лтд» Кочетовим Євгеном Олександровичем було проведено майстер-клас для студентів 4 курсу ФМТП спеціальності «Менеджмент ЗЕД».

Тема майстер-класу - «Практичні аспекти оцінки інвестиційних рішень: вітчизняні реалії та зарубіжний досвід». Організатори заходу  –  к.е.н., ст. викладач Лаптєва В.В., к.е.н., доц. Хіленко О.О.

Під час проведення майстер-класу було виокремлено ключові проблеми розроблення та прийняття інвестиційних рішень суб’єктами господарювання в умовах макроекономічної кризи. Спікером описано послідовність етапів процесу підготовки та оцінювання альтернативних проектів, прийняття остаточного рішення за критеріями періоду окупності, рентабельності та чистої приведеної вартості. Охарактеризовано ключові параметри пошуку та вибору інвестора, інструменти формування та реалізації фінансової політики на прикладі підприємств ресторанного господарства.  

Учасниками майстер-класу були розв’язані міні-кейси: «Оренда проти купівлі» та «Вибір найбільш привабливого інвестора» за реальними даними компанії «МакДональдз Юкрейн Лтд».  

Зміст та форма проведення майстер-класу мали інтерактивний характер та практичну цінність. Спікером Євгеном Олександровичем наводились реальні приклади особливостей розвитку кар’єри працівників підприємства, надавалась реальна інформація стосовно вартісних параметрів ресторанів МакДональдз, періодів їх окупності, особливостей франчайзингу та корпоративних відносин на підприємстві. Здійснено компаративний аналіз способів формування та розширення матеріально-технічної бази компанії «МакДональдз Юкрейн Лтд». Матеріали презентації та практичних завдань для кейсів були представлені англійською мовою. 

21.04.2016
42265
1454
остання редакція 31.05.2016
knteu