logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Представників КНТЕУ обрано до складу науково-методичних комісій МОН України

Загальна інформація


Наказом Міністерства освіти і науки України від 6 квітня 2016 р. № 375 затверджено Персональний склад науково-методичних комісій (підкомісій) сектору вищої освіти Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України. Серед членів НМК – представники КНТЕУ, обрані на основі конкурсного відбору, здійсненого відповідною комісією МОН України.

Так, підкомісію 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» НМК 6 з бізнесу, управління та права очолила Мережко Ніна Василівна, завідувач кафедри товарознавства та митної справи.

До НМК 5 із соціальних наук та журналістики (підкомісія 056 «Міжнародні економічні відносини») обрано Мельник Тетяну Миколаївну, завідувача кафедри міжнародної економіки.

До НМК 6 з бізнесу, управління та права:

  • підкомісія 051 «Економіка» – Роскладку Андрія Анатолійовича, завідувача кафедри економічної кібернетики;
  • підкомісія 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» – Шульгу Наталію Петрівну, завідувача кафедри банківської справи;
  • підкомісія 073 «Менеджмент» – Бая Сергія Івановича, завідувача кафедри менеджменту;
  • підкомісія 075 «Маркетинг» – Ромата Євгенія Вікторовича, завідувача кафедри маркетингу та реклами;

До НМК 14 з транспорту та сервісу:

  • підкомісія 241 «Готельно-ресторанна справа» – Бойко Маргариту Григорівну, завідувача кафедри готельно-ресторанного бізнесу;
  • підкомісія 242 «Туризм» – Ткаченко Тетяну Іванівну, завідувача кафедри туризму та рекреації.

Науково-методичні комісії (підкомісії) сектору вищої освіти будуть здійснювати розробку стандартів освітньої діяльності та стандартів вищої освіти, надавати рекомендації та пропозиції до переліку галузей знань і спеціальностей, а також надавати консультативну допомогу в галузі організаційно-методичного забезпечення освіти, впровадження новітніх освітніх технологій і методів навчання, інноваційних освітніх та інформаційних технологій, дистанційної освіти, освіти впродовж життя, визнання неформального та формального навчання тощо.

Впевнені, що новостворені Науково-методичні комісії впораються з покладеними на них обов’язками та поставленими завданнями і в недалекому майбутньому ми будемо пишатися результатами їх роботи. 

21.04.2016
adv
1728
остання редакція 31.05.2016
knteu