logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Заходи з нагоди 71-ї річниці з Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Загальна інформація

З нагоди пам’ятної дати - 71-ї річниці з Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в університеті провели заходи з метою вшанування ветеранів війни та виховання у студентів шанобливого ставлення до історії України.

Ректоратом та Радою ветеранів війни і праці КНТЕУ спільно з радою студентського самоврядування організовано відвідування ветеранів війни, у минулому – працівників університету, їм вручено вітальні листівки та подарунки. Університетом видано ветеранам та учасникам війни матеріальну допомогу.

У газеті «Університет і час» опубліковано статтю «Не забудемо пом’янути», у якій вшановано учасників бойових дій, що брали безпосередню участь у визволенні України від нацистських загарбників, а потім плідно працювали в університеті, брали активну участь у його розбудові, навчанні та вихованні студентів.

Група ветеранів університету та студентів відвідала пам’ятник «Могила невідомого солдата» у Парку слави, де віддали шану загиблим героям піднесенням квітів.

У музеї історії КНТЕУ відбулася зустріч зі студентами ФОАІС на тему «Пам'ять про ветеранів війни не повинна згаснути». Голова ради ветеранів війни і праці КНТЕУ Кучеренко В.Д. розповів про бойовий шлях ветеранів війни, прізвища яких увійшли до скарбниці університетської історії, зокрема докторів наук, професорів В.Ю. Міцика, Л.С. Соколова, доцентів І.К. Гогулана, М.П. Юрченко, В.Г. Банька, співробітників В.С. Новікова, С.В. Тарасова та інших.

У Гранд-холі університету проведено стендові презентації на тему «Україна в роки Другої світової війни», які були доповнені виставкою знарядь, солдатських речей, зібраних студентами університету та членами громадської організації «Покінчимо війну» під час проведення розкопок.

Рада студентського самоврядування організувала поїздку для студентів на Букринський плацдарм з оглядом меморіального комплексу та музею.

08.05.2016
42265
2462
остання редакція 28.11.2016
redactor