logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Чергова перемога: команда студентів КНТЕУ посіла І місце в інтелектуальній грі «Брейн-ринг зі страхування»

Загальна інформація

12-13 травня 2016 року в рамках проведення заходів, присвячених Дням науки-2016, на факультеті управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка проходив Міжнародний науково-практичний семінар «Страховий ринок: сучасні виклики в умовах глобалізації», до участі в якому приєдналось понад 100 учених, студентів та практиків.

Семінар відбувся вчетверте, організований кафедрою фінансів суб’єктів господарювання факультету управління фінансами та бізнесу Львівського національного університету імені Івана Франка спільно з Київським національним торговельно-економічним університетом, Державною вищою технічно-економічною школою ім. Броніслава Маркевича в Ярославі, Жешівським університетом, Університетом прикладних наук м. Каунаса, Вільнюським університетом та Білоруським державним економічним університетом.

Іноземними учасниками заходу стали науковці та студенти з Литви, Білорусії, Польщі, Іспанії, Туреччини та США. Україну представляли студенти та науковці з Києва, Харкова, Черкас, Рівного та львівських ВНЗ. Активними учасниками заходу виступили страхові компанії ПрАТ СТ «Іллічівське», СГ «ТАС», СК «Провідна» та СК «ПЗУ Україна».

Під час пленарного засідання пролунали виступи директора Південно-Західного регіонального управління ПрАТ СК «PZU «Україна» Бойчук Аліни Збігнєвни «Філософія страхування» та представника Львівського управління  ПрАТ СТ «Іллічівське» Скалкіної Ірини Вікторівни  про результати співпраці факультету зі «Школою страхового агента».

Великий інтерес викликала доповідь доцента кафедри фінансів Київського національного торговельно-економічного університету Тринчука Віктора Вікторовича «Елементи сакрального мистецтва у фірмовому стилі страхових компаній», а також виступи іноземних гостей – Макса Мітчела «Система страхування в США», Йоанни Войцехівської «Обов’язкове страхування в Польщі», студента КНТЕУ Тараса Ковбасюка щодо прямого врегулювання у страхуванні ЦПВВНТЗ, студентів ЛНУ Богдана Беркацького, Олени Браточенко про реалії страхування в Україні.

Проблемами, що обговорювались на семінарі, були також інноваційні послуги страхових компаній (доцент НУ «Львівська політехніка» Добош Назар Миколайович) та ставлення молоді до страхування (доцент факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ Сич Ольга Анатоліївна).

У рамках семінару відбулась інтелектуальна гра «Брейн-ринг зі страхування» за участю п’яти команд: команди Київського національного торговельно-економічного університету, факультету управління фінансами та бізнесу ЛНУ, Інституту післядипломної освіти НУ «Львівська Політехніка»,  Інституту підприємництва НУ «Львівська Політехніка» та Католицького університету в Любліні. Авторами проекту виступили доценти кафедри фінансів КНТЕУ Ротова Тетяна Анатоліївна та Тринчук Віктор Вікторович.

І місце у грі виборола команда студентів КНТЕУ факультету фінансів та банківської справи (Артеменко Альона 4 курс 6 група, Толкачов Олександр 4 курс 4 група, Грицюк Костянтин 3 курс 6 група, Ковбасюк Тарас 4 курс 9 група, Лисенко Євгеній 4 курс 9 група, Харченко Євгеній 4 курс 9 група).

Щиро вітаємо переможців!

15.05.2016
42265
3237
остання редакція 28.11.2016
redactor