logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Конференція студентів: новий голова та склад РСС КНТЕУ

Загальна інформація

19 травня 2016 року відбулася конференція студентів КНТЕУ. З привітанням до учасників конференції звернулись ректор університету Мазаракі Анатолій Антонович, проректор з науково-педагогічної роботи Шаповал Світлана Леонідівна та начальник відділу навчально-виховної роботи Кладченко Марія Володимирівна. Усі члени ради студентського самоврядування в знак подяки за гідну працю впродовж року були відзначені грамотами та пам’ятними  подарунками.

Першим пунктом порядку денного був звіт голови РСС КНТЕУ Кузьменко Оксани Сергіївни за 2015-2016 навчальний рік. За результатами даного звіту роботу ради делегати конференції визнали відмінною.

Рада студентського самоврядування КНТЕУ безмежно вдячна голові РСС КНТЕУ 2015-2016 рр. Кузьменко Оксані за її роботу, самовіддачу, щирість та любов до кожного і бажає, щоб її подальший життєвий шлях був наповнений щастям та добром.

Результати виборів на посаду голови РСС КНТЕУ оголосила голова лічильної комісії Захарченко Дар’я. Балотувалась на посаду лише один кандидат – Понкратова Дар’я Андріївна, представниця факультету обліку, аудиту та інформаційних систем, яка з абсолютною більшості голосів у підсумку виграла. Делегати конференції затвердили результати виборів.

"Рішенням конференції було затверджено новий склад РСС КНТЕУ на 2016-2017 навчальний рік, затверджено делегатів до Вченої ради КНТЕУ та на Конференцію трудового колективу КНТЕУ."

До нового складу РСС КНТЕУ ввійшли: Понкратова Дар’я, Сташевський Руслан, Кужель Тетяна, Медвідь Олена, Шапка Віталій, Краснокутська Юлія, Герасименко Ярослав, Білобривка Ігор, Чута Владислава, Шкваровська Яна, Таха Загер, Маклаков Костянтин, Шрамко Вадим, Кириленко Інна, Масовець Тетяна, Боліновська Ірина, Підіпригора Олександр, Пурик Андрій, Гузь Владислав, Соснов Сергій, Лівшиць Олексій, Андрієвська Евеліна, Масюра Катерина, Іванов Дмитрій та Хоботова Марина.

Вітаємо голову та новий склад РСС КНТЕУ з обранням на відповідні посади, бажаємо вам наснаги та плідної праці!

19.05.2016
adv
3805
остання редакція 28.11.2016
redactor