logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Спартакіада серед співробітників набирає обертів: ФРГТБ - переможці турніру з баскетболу

Загальна інформація

Здоровий й активний спосіб життя - це гарна й стійка традиція КНТЕУ як серед студентства, так і серед співробітників. З нагоди відзначення 70-річчя з Дня заснування Київського національного торговельно-економічного університету 25 квітня 2016 року розпочався турнір із баскетболу – ІV етап змагань I Спартакіади серед співробітників КНТЕУ.

Організатори турніру подбали про справедливі правила та можливість представників усіх підрозділів взяти участь у змаганнях. Під час гри на майданчику обов’язково повинно було знаходитись не менше двох жінок. Команди згідно з жеребкуванням розподілялися на підгрупи й зустрічалися «кожна з кожною» в одному колі.

Змагання урочисто відкрила проректор з науково-педагогічної роботи Шаповал Світлана Леонідівна, нагородивши переможців за попередні види змагань та побажавши чесної гри, спортивного запалу й натхнення учасникам турніру з баскетболу. 

У турнірі брали участь вісім команд:  ФФБС, ФРГТБ, ФТМ, ФМТП, ФОАІС, ФЕМП, "Адміністратори", "Господарі".

23 травня відбулися дві гри: за ІІІ та І місце. 

У протистоянні за ІІІ місце зустрілись команди ФЕМП й  ФМТП.  З  результатом 11:12 команда ФЕМП посіла IV місце, команда ФМТП – ІІІ місце.

У грі за першість змагались команди ФРГТБ й ФФБС. З результатом 28:08 команда ФФБС посіла ІІ місце, ФРГТБ – І місце.

Переможців та всіх учасників I Спартакіади серед співробітників КНТЕУ теплими словами й дипломами вітав ректор Анатолій Антонович Мазаракі. Він наголосив на важливості проведення таких змагань та висловив сподівання, що Спартакіада стане доброю традицією університету.

Вітаємо чемпіонів турніру з баскетболу - команду факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу!

Запрошуємо всіх до участі в наступних етапах Спартакіади, що відбуватимуться в таких видах спорту: легкоатлетичний крос, риболовний спорт, міні-футбол, волейбол, шашки, плавання, стрільба кульова, бадмінтон, перетягування канату.

24.05.2016
42265
2780
остання редакція 28.11.2016
redactor