logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Підписано договір про співпрацю між ГУ ДФС-Центральним офісом з обслуговування великих платників та КНТЕУ

Загальна інформація

26 травня 2016 року відбулось підписання договору про співпрацю між ГУ ДФС-Центральним офісом з обслуговування великих платників та Київським національним торговельно-економічним університетом.

Згідно з договором студенти КНТЕУ отримали можливість проходження практики в Центральному офісі обслуговування великих платників податків із можливістю подальшого працевлаштування.

Офіс великих платників надає високоякісні сервісні послуги найбільшим та найуспішнішим компаніям як вітчизняного бізнесу, так і корпораціям з іноземним капіталом, проводить повний цикл адміністрування податків великих платників – від реєстрації, прийому податкової звітності, обліку платежів та надання консультацій до аудиту і примусового стягнення податкового боргу.

З 2016 року всі великі компанії – 1 727, обслуговуються в Офісі великих платників. Всього на обліку в Офісі великих платників податків перебуває 2 220 підприємств.

У рамках проекту реформування Офісу великих платників створюється єдина юридична особа, шляхом злиття семи регіональних підрозділів із Центральним офісом. Один із пунктів у структурній зміні Офісу великих платників, які вже виконано – це закріплення за кожним великим платником індивідуального податкового консультанта-координатора.

Наступним кроком, з метою налагодження ефективної системи обміну інформацією з іноземними компетентними органами, ініційовано надання Офісу статусу повноважного представника України при обміні податковою інформацією з компетентними органами зарубіжних країн. Це дозволить реалізувати проект Офісу на 2016 рік – «Міжнародна комунікація».

Для запровадження в роботі Офісу кращого міжнародного досвіду офісів з обслуговування великих платників Європейських країн, а також США, в Офісі постійно перебувають представники Міжнародного валютного фонду, Офісу технічної допомоги Казначейства США, технічної допомоги уряду Німеччини, яка здійснюється через компанію GIZ.

За вимогами вищезазначених міжнародних організацій заробітна плата працівників Офісу великих платників податків повинна бути конкурентоспроможною на ринку праці, у зв’язку з цим передбачено підвищення оплати праці працівникам.

З моменту утворення Офісу великих платників податків велика увага приділяється кадровому оновленню персоналу. На даний час в Офісі великих платників податків працює більш ніж півтори тисячі осіб (1 522 особи), при цьому налічується 253 вакансії в різних структурних підрозділах Офісу. А отже, співробітництво буде перспективним.

26.05.2016
knteu
2035
остання редакція 28.11.2016
redactor