logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Загальні збори Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ

Загальна інформація

2 червня 2016 року відбулись загальні збори Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ. 

Порядок денний:
  1. Звіт голови НТСАДтаМВ КНТЕУ Тронько Віри Володимирівни за 2015-2016 н.р.
  2. Вибори голови НТСАДтаМВ КНТЕУ на 2016-2017 н.р.
  3. Затвердження заступників голови НТСАДтаМВ КНТЕУ на 2016-2017 н.р.

Перед початком протокольної частини засідання з вітальними й натхненними словами до членів Наукового товариства звернулася перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна. Вона наголосила на важливості взаємодії наукового товариства та РСС КНТЕУ між собою. Побажала Науковому товариству справжніх наукових звершень, вдалих проектів та перемог на славу університету.

З теплими словами підтримки та вдячності за плідну роботу до членів Наукового товариства звернулась проректор з наукової роботи Мельниченко Світлана Володимирівна, наголосивши на тому, що вони є гордістю й цінним надбанням університету. Побажала натхнення та результативної роботи й співпраці між собою.

Побажали успіхів та висловили готовність надати свою підтримку Науковому товариству студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ й інші почесні гості засідання, а саме: декан ФОАІС - Харченко Олександр Анатолійович, заступники декана ФОАІС Гордополов Володимир Юрійович, Карпенко Дар'я ВікторівнаМіщенко Анна Олександрівна, начальник НДЧ Лосіцька Тетяна Іванівна, начальник відділу навчально-виховної роботи Кладченко Марія Володимирівна.

На засіданні також були присутні представники РСС КНТЕУ: голова РСС 2014-2016 н.р. - Кузьменко Оксана Сергіївна, новообрана голова РСС КНТЕУ - Понкратова Дар’я Андріївна та голови РСС факультетів.

Відповідно до Положення про Наукове товариство в Київському національному торговельно-економічному університеті до початку розгляду пунктів порядку денного було обрано організаційну комісію Зборів, головуючого та секретаря заходу, лічильну комісію.

Процедура подачі заяв на посаду голови Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ на 2016 – 2017 н.р. була повністю виконана вчасно і без порушень. Виборчою комісією було зареєстровано заяву від 1 кандидата, датована 16 травня 2016 року.

За результатами відкритого голосування на посаду голови НТСАДтаМВ було обрано студента ФОАІС Баранюка Юрія. Після чого було обрано заступників голови Наукового товариства: Бабич Євгенію, студентку ФТМ, та Шерстюка Олексія, студента ФОАІС.

Бажаємо успіхів і здобутків на славу Альма-матер новому голові та оновленому складу Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ!

02.06.2016
42265
3072
остання редакція 28.11.2016
redactor