logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Майстер-клас шеф-кухаря світового масштабу Томаса Андреаса Гуглера: технологічні фантазії української кухні

Загальна інформація

За ініціативою Українського кулінарного союзу та Сім’ї ресторанів «Козирна карта» 5 червня 2016 р. відбувся майстер-клас відомого шеф-кухаря світового масштабу Томаса Андреаса Гуглера. Відкриття заходу відбулося за участю Президента Українського кулінарного союзу Анатолія Антоновича Мазаракі. Він привітав містера Гуглера та учасників майстер-класу, зазначив, що даний майстер-клас є складовою розробленого плану розвитку Українського кулінарного союзу, що сприятиме підвищенню майстерності вітчизняної кулінарної школи і формуванню конкурентоспроможної професійної еліти в Україні. Захід відбувся у ресторані «Козацький стан» (м. Київ).

Томас Гуглер продемонстрував власні технологічні фантазії щодо модернізації страв української кухні з урахуванням сучасних світових інновацій та модних тенденцій молекулярної кухні і ресторанного сервісу. Усі харчові продукти, використані під час приготування страв, були локального походження.

10 креативних авторських страв від шефа Томаса були приготовані під час проведення майстер-класу. Учасники майстер-класу мали змогу побачити всі тонкощі приготування і задати Маестро будь-яке питання особисто. Приготовані з несподіваних компонентів страви являють собою розкішну трапезу - унікальне поєднання смаків і незрівнянну подачу від "Шефа" світового класу!

У меню були представлені:

  • Пряний Папайя-манго Салат з помідорами, цибулею, коріандром і свіжими чилі.
  • Гарбузово-шафрановий Суп з вином, хрусткими смужками цибулі-порею та ікрою білуги.
  • Лосось "по-українськи" з дикими грибами і варениками на зеленій крес-піні.
  • Біфштекс з яловичини з фалафелем, карамелізованими черрі, цибулею-шалот, шпинатом і насінням сосни, овочевим попурі і фіолетовим картопляним пюре.
  • Морозиво з волоського горіха з олійно-хлібним суфле і піною з ванільною горілкою.

05.06.2016
adv
2662
остання редакція 28.11.2016
redactor