logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Перемога КНТЕУ в Міжнародному чемпіонаті BESTCookFESTJunior-2016

Загальна інформація

1-3 червня 2016 року відбувся Міжнародний чемпіонат з кулінарного і кондитерського мистецтва серед юніорів «BESTCookFESTJunior-2016» у розважальному центрі «Панорама-Чернівці» (м. Чернівці, вул. Хотинська, 43). Захід організовано Буковинською гільдією кулінарів Українського кулінарного союзу спільно з Київським національним торговельно-економічним університетом для кулінарів і кондитерів-початківців, які прагнуть розвиватися, опановувати професійні компетентності та практичні навички, збагачувати досвід з кулінарного і кондитерського мистецтва. 

      У змаганнях фестивалю взяли участь більше 120 учасників з України, Ізраїлю, Туреччини, Азербайджану, Сербії, Росії, Білорусії, Німеччини в 11 номінаціях індивідуальних і командних практичних змагань.

        За рішенням професійної і вельми поважної суддівської колегії чемпіонату, чисельний склад якої налічував 12 представників із 9 країн світу: Саудівської Аравії, Індії, Ісландії, Сербії, Хорватії, Ізраїлю, Албанії, Туреччини та України - визначено кращих із кращих.

Студенти КНТЕУ (Гриценко Олександр, Науменко Вікторія,  Глушко Віталій, Сокур Дмитро, Венглинський Олександр) взяли активну участь в індивідуальних і колективних змаганнях Міжнародного чемпіонату «BESTCookFESTJunior-2016» і вибороли 6 нагород: 1 золоту, 2 срібні і 6 бронзових медалей.

Золоту медаль у номінації «Сучасна кухня» отримав Гриценко Олександр. Срібні медалі в номінаціях «Страва з риби» та «Паста» отримали відповідно Сокур Дмитро та Гриценко Олександр. Бронзовими медалями відзначено студентів Венглинського Олександра в номінації «Сучасна кухня» та Науменко Вікторію в номінації «Ресторанний десерт», а також Глушка Віталія у номінації «Страва з птиці».

Команда Київського національного торговельно-економічного університету в складі Гриценка Олександра, Науменко Вікторії та Глушко Віталія виборола диплом ІІІ ступеня та бронзові медалі в командному змаганні «BestChefTeamJunior–2016».

Поздоровляємо команду нашого університету з нагородою й дякуємо кафедрі технології і організації ресторанного господарства, зокрема доценту Кочерзі Валентині Іванівні, за якісну і плідну підготовку команди до змагань.

Представники Київського національного торговельно-економічного університету в складі Українського кулінарного союзу отримали подяки від іноземних представників кулінарних асоціацій та шкіл, членів журі й запрошених гостей за якісну підготовку та проведення заходу.

За допомогу в підготовці і проведенні «BESTCookFESTJunior-2016» подяками від Буковинської гільдії кулінарів відзначено представників факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу КНТЕУ: Надію Іванівну Ведмідь, Діну Володимирівну Федорову, Олену Олександрівну Васильєву.

Почесну нагороду від ізраїльської групи скаутського руху «Arabs group Scouut movement from Israil» отримала Ведмідь Надія Іванівна.

Пам’ятними знаками й подяками за особливий внесок у розвиток кулінарного мистецтва від турецьких кулінарних асоціацій «Ege Profesyonel Ascilar Dernegi» та «Young chefs Training Association» нагороджено Київський національний торговельно-економічний університет та його представників – Надію Іванівну Ведмідь, Діну Володимирівну Федорову, Олену Олександрівну Каролоп, Тетяну Сергіївну Забігайло.

Значну професійну та спонсорську допомогу студентській команді надала випускниця університету минулих років, а сьогодні відомий фахівець у сфері ресторанних технологій, суддя багатьох міжнародних конкурсів з кулінарного мистецтва – інженер-технолог Чуницька Любов Петрівна, за що університет і команда студентів виказують їй велику подяку.

Вітаємо команду нашого університету з нагородами й дякуємо громадській спілці «Український кулінарний союз» та її Президенту Анатолію Антоновичу Мазаракі за значний внесок у розвиток вітчизняної кулінарної школи і сприяння формуванню плеяди конкурентоспроможних фахівців для сфери ресторанного господарства України. А молодим фахівцям із ресторанних технологій бажаємо досягти високих звершень в обраній професії та найвищих рівнів у кулінарній майстерності!

03.06.2016
adv
2180
остання редакція 28.11.2016
redactor