logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

We are the champions: ФК «Меркурій» володар Кубку м. Києва з футболу серед ВНЗ

Загальна інформація

9 червня 2016 року на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського відбувся фінал Кубку м. Києва з футболу серед студентських команд ВНЗ під егідою Футбольної асоціації студентів м. Києва. У цьому сезоні до фіналу дійшли найдостойніші: команда Київського національного торговельно-економічного університету «Меркурій» та команда Київського університету ім. Б. Грінченка.

На спортивному святі були присутні спортивні функціонери, очільники міста, викладачі ВНЗ та вагома підтримка від студентів своїх університетів, які щиро вболівали за своїх улюбленців.

На початку гри Войтович Ярослав В’ячеславович, заступник Міністра молоді та спорту України, зачитав вітання від імені керівництва Міністерства. Президент футбольної асоціації студентів Києва Місюра Вадим Ярославович привітав студентів зі святом і побажав їм цікавої та динамічної гри.

У першому ж таймі наші чемпіони відкрили рахунок. З того моменту наші переможці не дали суперникам жодного шансу. Тож, цікавий поєдинок закінчився приголомшливою перемогою – рахунок 2:0 на користь «Меркурія» КНТЕУ.

Жага перемоги, щире бажання отримати чемпіонство в ім’я свого улюбленого університету допомогли нашим хлопцям отримати блискучу перемогу та стати вже вдруге чемпіонами Києва з футболу серед вищих навчальних закладів. Усі вболівальники мали унікальну можливість спостерігати емоційну гру та насичений поєдинок між найсильнішими командами київського студентського футболу.

Вітаємо чемпіонів та пишаємося ними! Бажаємо перемог на славу Альма-матер!


Команда Спортивного клубу Київського національного торговельно-економічного університету з футболу регулярно бере участь у міських, всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Команда виступає у Чемпіонаті України з футболу серед вищих навчальних закладів і є колективним членом Футбольної асоціації студентів міста Києва та Всеукраїнської футбольної асоціації студентів.

У 2013 році СК КНТЕУ-Меркурій після перерви почав грати у Чемпіонаті м.Києва серед вищих навчальних закладів. Також бере участь у різних турнірах, які проводять ФФК, ВФАС та ФАСК. Грає команда КНТЕУ на своєму стадіоні, на якому у 2012 році пройшла реконструкція, і було покладено сучасне штучне покриття.

Володар Кубку м. Києва сезону 2014/2015 та 2015/2016 рр.

Бронзовий призер XV Чемпіонату м. Києва з футболу серед студентських команд ВНЗ сезону 2013/2014 рр. Срібний  призер XVI Чемпіонату м. Києва з футболу серед студентських команд ВНЗ сезону 2014/2015.

Чемпіон України з футболу серед студентських команд ВНЗ сезону 2013/2014 рр. та  2014/2015 рр.

Команда переможців

Мазаракі Анатолій Антонович 
Ректор КНТЕУ
Яценко Олексій Валентинович 

Головний тренер
Бафталовський Артем
Березовський Микола
Блазунь Владислав
Боженко Володимир
Вечеренко Владислав
Глоба Ростислав
Гончарук Максим
Демур
Мессауд
Дубина
Роман
Іващенко
Кіріл
Ільченко
Артем
Кабузан
Артем
Келеберденко Олександр
Козак
Сергій
Луньов
Артем
Мазур
Сергій
Мартиненко Марко
Марченко
Артем
Міхєєв
Дмитро
Моторенко
Олег
Омельченко Андрій
Падун Олександр
Скрипник Максим
Солоненко Віталій
Старик
Дмитро
Старушик
Євген
Тверезенко Олексій
Шафаренко Едуард
Щербань Микола
Труський Владислав

 

09.06.2016
pavel
4642
остання редакція 28.11.2016
redactor