logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Збори Правління Громадської спілки «Український кулінарний союз»

Загальна інформація

22 червня 2016 р. у Київському національному торговельно-економічному університеті відбулися збори Правління громадської спілки «Український кулінарний союз» (ГС «УКС»).

Підписано Меморандум про співпрацю між Громадською організацією “ВОЛДСКІЛЛС УКРАЇНА” та Громадською спілкою “Український кулінарний союз” від 22 червня 2016 р.

ГО «ВОЛДСКІЛЛС УКРАЇНА» створена з метою підвищення престижу робітничих професій і розвитку професійної освіти шляхом гармонізації кращих практик і професійних стандартів, виведення професійної освіти в Україні на рівень досягнень розвинутих країн світу.

Cпівпраця ГС “Український кулінарний союз” із ГО “ВОЛДСКІЛЛС УКРАЇНА” відкриває нові перспективи і дасть змогу об’єднати зусилля у розвитку талановитої української молоді та вітчизняної кулінарної школи, популяризації української кухні та гідного представлення України на світовому рівні. 

Відповідно до порядку денного на зборах Правління ГС «УКС» обговорювали питання звіту про результати діяльності ГС «УКС» за рік існування (вересень 2015 – червень 2016 рр.), плани на 2016 – 2017 рр. щодо організації кулінарних змагань та участі у міжнародних фестивалях і чемпіонатах з кулінарної і кондитерської майстерності, внесення змін до структури відокремлених територіальних підрозділів та структури Правління ГС «УКС».

Зборами Правління ГС «УКС» прийнято такі рішення:

  1. Схвалити діяльність організаційного комітету Міжнародного чемпіонату з кулінарного і кондитерського мистецтва серед юніорів «BESTCookFEST Junior - 2016», який відбувся 1-3 червня 2016 року у м. Чернівці за ініціативою Буковинської Гільдії кулінарів (Буковинського відокремленого територіального осередку ГС «УКС»). Висловити подяки партнерам, спонсорам, співорганізаторам даного заходу і особисто керівнику Буковинської гільдії кулінарів Кінському Сергію та членам ініціативної групи – Долиняку Кирилу, Басенко Світлані, Цісарю Віталію, Яценко Марині, Череп Інні. Рекомендувати проведення кулінарних змагань чемпіонату «BESTCookFESTJunior-2017» у червні 2017 р. у м. Чернівці за ініціативою Буковинської Гільдії кулінарів.
  2. Затвердити проект оновленої структури відокремлених територіальних підрозділів ГС «УКС», включити до її складу Житомирський відокремлений територіальний підрозділ ГС «Український кулінарний союз».
  3. Затвердити звіт про результати роботи ГС «Український кулінарний союз» за період діяльності (вересень 2015 – червень 2016 рр.). Затвердити звіт ревізійної комісії ГС «УКС» за І півріччя 2016 р.
  4. Затвердити план роботи ГС «Український кулінарний союз» на 2016-2017 рр.
  5. Затвердити проект оновленої структури Правління ГС «УКС», включити до складу Правління спілки Олімпійську чемпіонку міжнародних кулінарних змагань, Почесного члена ГС «УКС», досвідченого фахівця з кондитерського мистецтва  Шрамко Марію.
  6. Ініціювати підготовку до проведення Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST - 2016», який відбудеться 1-3 листопада 2016 року у м. Київ за ініціативою ГС «УКС» спільно із Громадською організацією “ВОЛДСКІЛЛС УКРАЇНА”. Провести договірно-консультаційну роботу із співорганізаторами.

Від імені дружнього колективу Київського національного торговельно-економічного університету бажаємо творчих успіхів і реалізації задуманих планів громадській спілці «Український кулінарний союз»!

22.06.2016
knteu
2208
остання редакція 28.11.2016
redactor