logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Рекордна кількість випускників-бакалаврів у КНТЕУ

Загальна інформація

23 червня 2016 року в Київському національному торговельно-економічному університеті  відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів денної та заочної форми навчання всіх.

Загалом дипломи державного зразка отримали більше 1700 бакалаврів - майже вдвічі більше, ніж минулого року. На сьогодні це найбільший випуск у КНТЕУ за останні роки.

Дипломи бакалаврів отримали 462 випускника факультету міжнародної торгівлі та права (33 – з відзнакою), 274 випускника факультету економіки, менеджменту та психології, в тому числі 7 іноземців (16 – з відзнакою), 302 випускника факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу (6), 218 випускників факультету фінансів та банківської справи (10), 113 випускників факультету товарознавства та торговельного підприємництва (2), 156 випускників факультету обліку, аудиту та інформаційних систем (2), 294 випускника факультету торгівлі та маркетингу (11).

Найбільшу кількість бакалаврів (462 студента) випустив факультет міжнародної торгівлі та права. До того ж, це перший випуск новоствореного у цьому році факультету.

Вітаючи випускників із цією вирішальною подією у їхньому житті, проректор з науково-педагогічної роботи Світлана Леонідівна Шаповал наголосила: «Сьогодні для Вас – доленосний день. Ви отримали професійні знання в найкращому університет України. Але найголовніше, що ми намагалися зробити – сформувати Вашу людську особистість. Бажаю Вам завжди залишатися людьми і ніколи не втрачати жаги до знань!»

Проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Валерій Миколайович Сай, звертаючись із напутнім словом до бакалаврів, сказав: «Бажаю Вам великого життєвого шляху. Хай він не завжди буде легким, але цікавим, насиченим та з успішним кінцевим результатом».

Молоді спеціалісти запевнили, що гідно нестимуть звання випускника Київського національного торговельно-економічного університету.

Із врученням дипломів бакалаврів привітали декани факультетів, які відзначили, що це перший солідний документ, який є стартом у їх майбутнє.

Від імені ректорату вітаємо випускників, бажаємо щастя, благополуччя, добробуту, нових здобутків та досягнень у професійній діяльності! Перший крок на шляху до отримання професійної освіти зроблено, мету досягнуто. Тож, чекаємо Вас на новому етапі життя – в магістратурі!

23.06.2016
42265
6869
остання редакція 28.11.2016
redactor