logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Інавгурація студентів КНТЕУ: перший крок в успішне майбутнє

Загальна інформація

31 серпня 2016 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулися урочистості з нагоди Дня знань та інавгурація студентів.

Вітаючи першокурсників, ректор Київського національного торговельно-економічного університету Мазаракі Анатолій Антонович відзначив, що за результатами вступної кампанії 2016 року, КНТЕУ увійшов у 5-ку найкращих навчальних закладів України.

«Цей навчальний рік для нас є особливим, адже ми відзначаємо 70-річний ювілей університету. У цьому році першокурсниками КНТЕУ стали близько 6 тисяч осіб, а в далекому 1946 - їх було лише 60 чоловік. Навчання в КНТЕУ – це основа, фундамент успішної кар’єри. Навчайтеся, примножуйте знання, починайте будувати свою кар’єру разом з найкращим університетом країни. У добру путь, дорогі першокурсники!» – зазначив ректор, побажавши успіхів молодому поколінню студентів. 

Серед цьогорічних першокурсників 260 золотих та срібних медалістів, переможці Всеукраїнських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, а найвищий бал, серед зарахованих, має студентка спеціальності «Міжнародний бізнес» Божкова Марія з конкурсною сумою балів 185,7.

Найбільш хвилюючий момент – посвята в студенти, урочисте вручення залікових книжок. Традиційно першими церемонію імматрикуляції пройшли 12 найкращих студентів, які до вступу в університет мали досягнення в навчанні, спорті, отримали нагороди в різноманітних всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

Проголошення Присяги на вірність університету – ще один крок до майбутнього та здійснення мрій. Цю хвилину студенти запам’ятають на все життя.

З вітальним словом до першокурсників звернулася голова ради студентського самоврядування КНТЕУ, студентка факультету обліку, аудиту та інформаційних систем Дар’я Понкратова: «Стати студентом – це велика радість, а стати студентом Київського національного торговельно-економічного університету – це  радість подвійна. Саме в КНТЕУ ви зможете реалізувати свої таланти та підкорити будь-які вершини. Наші студенти завжди пишаються своїм університетом та своїм вибором».

Традиційно свято інавгурації завершилося гімном «Гаудеамус» у виконанні студентського народного камерного академічного хору університету, якому підспівували всі студенти.

Першокурсників 2016 року привітали присутні на святі почесні гості: директор Департаменту науково-технічного розвитку Міністерства освіти і науки України Чеберкус Дмитро Вікторович, депутат Київської міської ради, заступник голови Постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Кузик Петро Миколайович, депутат Київської міської ради Картавий Іван.

Завершилося свято музичним виступом талановитих студентів КНТЕУ та традиційним пам’ятним фото всіх, хто прийшов у вишиванці.

Від усього серця бажаємо молодому поколінню захоплюючої подорожі у світ знань, викладачам оптимізму та здоров’я, а батькам мудрості та терпіння! Нехай цей навчальний рік стане для всіх нас відправною точкою до підкорення нових вершин!


На адресу КНТЕУ надійшли листи привітання від :

31.08.2016
adv
8248
остання редакція 28.11.2016
redactor