logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Візит керівника спорідненого вишу з Познані

Загальна інформація

Ректор Академії готельного управління та ресторанного господарства в Познані Якуб Коралевский вперше відвідав Київський національний торговельно-економічний університет у рамках угоди про співпрацю між навчальними закладами.

У процесі знайомства з університетом відповідно до профілю навчального закладу Якубу Коралевскому представлено особливості підготовки та наявної матеріально-технічної бази факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. У лабораторії кафедри технології та організації ресторанного господарства ректор ознайомився з процесом підготовки команди з кондитерського мистецтва КНТЕУ до участі у Всесвітній кулінарній олімпіаді-2016 (м. Ерфурт, Німеччина) під керівництвом шеф-кондитера, судді Всесвітньої асоціації кулінарів WACS, почесного члена Українського кулінарного союзу Марії Шрамко.

Я. Коралевский високо оцінив оснащення інноваційної лабораторії з ресторанних технологій та лабораторії для проведення майстер-класів з кулінарного мистецтва. Мав можливість бути присутнім на лабораторному занятті студентів факультету з дисципліни «Технології продукції ресторанного господарства».

Деканом факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Ведмідь Н.І. вручено ректору Я. Коралевскому та передано для канцлера  Р.Д. Таубера запрошення відвідати та взяти участь 1-3 листопада 2016 року разом з командою студентів Академії готельного управління та ресторанного господарства в роботі міжнародного кулінарного фестивалю "BESTCookFEST-2016" у м. Київ.

У бесіді польського ректора з проректором КНТЕУ В.М. Саєм та деканом ФРГТБ обговорено низку питань щодо подальшого розвитку співпраці. Водночас було зазначено, що, на жаль, не реалізується угода між навчальними закладами щодо стажування студентів ФРГТБ на підприємствах ресторанного та готельного бізнесу Польщі.   

15.09.2016
adv
3589
остання редакція 17.01.2017
42265