logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Відбулися організаційні збори аспірантів І року навчання

Загальна інформація

27 вересня 2016 року відбулися організаційні збори аспірантів І року навчання. З вітальним словом до аспірантів звернувся ректор університету, д.е.н., професор Мазаракі Анатолій Антонович, який ознайомив присутніх з особливостями підготовки здобувачів ступеня вищої освіти «доктор філософії» та «доктор наук» відповідно до Закону України «Про вищу освіту», Постанови Кабінету Міністрів України від 23 березня 2016 р. № 261 «Про затвердження Порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у вищих навчальних закладах (наукових установах)», новими спеціальностями та формою навчання, відзначив зміни, які відбулися в нормативних строках підготовки доктора філософії та доктора наук.

Анатолій Антонович наголосив на важливості відповідних науково-освітніх програм підготовки, що передбачають набуття найвищих компетентностей у галузі розроблення і впровадження методологій дослідницької роботи, отриманні наукових результатів, які забезпечують розв’язання важливих теоретичних та прикладних проблем, що мають загальнонаціональне та світове значення. Ректор побажав молодим науковцям наполегливості, самоконтролю, плідної праці та творчого натхнення у підготовці дисертаційних робіт.

Проректор з наукової роботи, д.е.н., професор Мельниченко Світлана Володимирівна повідомила присутніх про важливість освітньої і наукової складових навчального процесу, ознайомила з навчальним та індивідуальними планами підготовки здобувачів ступеня вищої освіти доктор філософії у розрізі спеціальностей, з планом роботи на І рік навчання. Проректор звернула увагу на необхідність активної участі у виконанні науково-дослідних робіт, повідомила про можливості опублікування результатів наукових досліджень у фахових наукових виданнях, виданнях які включені до міжнародних наукометричних баз даних.

На зборах були присутні декани, завідувачі кафедр університету та наукові керівники, які привітали аспірантів і побажали їм творчих звершень та успіхів.

27.09.2016
redactor
1626
остання редакція 17.01.2017
42265