logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Новий формат Дня туризму в КНТЕУ: яскраві враження та цікаві конкурси

Загальна інформація

Нещодавно студенти Київського національного торговельно-економічного університету святкували Всесвітній день туризму та День туризму в Україні. Усе почалося 24 вересня 2016 року на Контрактовій площі. Свято відкрили перший заступник КМДА Пліс Геннадій Володимирович, власник компанії «Оболонь» Слободян Олександр В’ячеславович, власник «Козирної карти» Косар Олександр Андрійович та перший проректор Київського національного торговельно-економічного університету Притульська Наталія Володимирівна.

Ми вперше вийшли за межі нашого університету, розпочавши Oktoberfest запальним флешмобом, у якому взяли участь більше 200 першокурсників факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. На святі студенти університету працювали сумісно з мережею ресторанів «Козирна карта» та допомагали в обслуговуванні фестивалю, виконуючи функцію аніматорів.

Але на цьому все тільки починалося. 27 вересня на території кампусу розпочався фото-квест. Студенти отримали завдання розгадати 8 найпотаємніших місць університету та зробити фото, розміщуючи всі фото в соціальних мережах зі спеціальними хештегами. Найоригінальніші та найшвидші отримали знижку 50% на бар-тур до Львову.

30 вересня в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулися заходи з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні. 

Святкування відкрив ректор Київського національного торговельно-економічного університету Мазаракі Анатолій Антонович: «Бажаю всім присутнім безліч цікавих подорожей та яскравих вражень, а студентам факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу - отримати професію за фахом та здійснити багато відкриттів, пізнаючи світ».  

Програма святкування цього разу була в новому форматі, різноплановою і змогла порадувати всіх, хто любить відкриття та яскраві враження. На площі Конгрес-центру відбувалися одночасно різні цікаві конкурси та акції: інтелектуальна гра «Туристична мафія», фотовиставка «Ти - мандрівник», конкурс авторської пісні, анімаційні конкурси, музичні виступи. На території кампусу студенти організували авторські екскурсії за власними маршрутами «Знайомство з університетом» та «Фонтани КНТЕУ». А в парку Кіото був проведений неймовірно цікавий квест «Туристичний маршрут», у якому взяли участь майже 20 команд. Учасники мали проявити не тільки спритність і фізичну силу, а й свої інтелектуальні та пісенні навички.

Крім розважальної програми, була проведена соціальна акція «Солодкий подих». Усі мали змогу придбати печиво з написом «Від ФРГТБ з любов’ю», а виручені кошти пішли на допомогу вихованцям дитбудинку, яким опікується факультет.

Завершилося свято традиційним нагородженням переможців конкурсів.

Переможці конкурсів:

Квест "Туристичний маршрут"
1 місце - команда ФРГТБ 1-6
2 місце - "Лідер" ФРГТБ 1-1
3 місце - "Гольфстрім" ВТЕІ та "Teddy-bear" ФМТП

Фотоконкурс "Ти - мандрівник " 
1 місце - Дзюба Мілана (1-10 ФЕМП)
2 місце - Криломака Анна (1-5 ФРГТБ)
3 місце - Риган Станіслав (УТЕІ КНТЕУ)

КВЕСТ  КМДА 
2 місце

30.09.2016
adv
2641
остання редакція 17.01.2017
42265