logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Представники КНТЕУ на Міжнародній конференції з нагоди 20-ї річниці Конституційного Суду України

Загальна інформація

7 - 8 жовтня 2016 року в Києві відбулась Міжнародна конференція "Конституційний контроль і процеси демократичної трансформації у сучасному суспільстві" з нагоди 20-ї річниці Конституційного Суду України, у роботі якої взяли участь і представники КНТЕУ, зокрема - завідувач кафедри міжнародного публічного права Дешко Людмила Миколаївна.

Організаторами заходу виступили Європейська Комісія «За демократію через право» (Венеціанська Комісія), Координатор проектів ОБСЄ в Україні, Німецький фонд міжнародного правового співробітництва.

Міжнародну конференцію присвячено питанням конституційного контролю в умовах демократичної трансформації правових механізмів захисту прав людини, трансформації соціального законодавства в умовах фінансово-економічної кризи та проблемам взаємного впливу в умовах демократичного поступу.
У роботі міжнародної конференції взяли участь представники Ради Європи, Європейського Союзу, Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ), проекту USAID „Справедливе правосуддя“, судді Європейського суду з прав людини, конституційних судів Австрії, Азербайджану, Білорусі, Болгарії, Грузії, Вірменії, Йорданії, Казахстану, Кіпру, Киргизії, Латвії, Литви, Македонії, Молдови, Німеччини, Румунії, Туреччини, Хорватії, Чорногорії, представники Федерального товариства з дослідження права та публічної політики США, судових та державних органів влади України, народні депутати України, науковці вищих навчальних вітчизняних та зарубіжних закладів. 
Відкрив захід Голова Конституційного Суду України Юрій Баулін. З вітальним словом до присутніх звернувся Президент України Петро Порошенко та Голова Європейської Комісії „За демократію через право“ (Венеціанська Комісія) Джанні Букіккіо. Доповідачі підкреслили, що внесенні зміни до Конституції України в частині правосуддя є надійною основою для реформування судової системи в Україні.
По завершенні вітальних промов відбулася церемонія спеціального гашення марки з нагоди 20-річчя Конституційного Суду України.
 

10.10.2016
42265
2312
остання редакція 17.01.2017
42265